Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Δεν είναι εύκολο να διοικήσεις στην Γ’ Εθνική...»

Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Δεν είναι εύκολο να διοικήσεις στην Γ’ Εθνική...»

Μιχάλης Χατζηνικήτας: «Δεν είναι εύκολο να διοικήσεις στην Γ’ Εθνική...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του Ιάλυσου θέλει να συνεχίσει αλλά αναζητεί συνεργάτες

Η αυριανή γενική συνέλευση του Ιάλυσου, χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον κρίσιμες για τον Ιάλυσο και τη συνέχιση της πορείας του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ένα από τα θέματά της, είναι η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου ηγείται ο Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Ο πρόεδρος της ομάδας είναι αλήθεια πώς έχει προσφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα, όχι μόνο φέτος, αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια που ηγείται της προσπάθειας, σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια για να επιτευ-χθούν όλα αυτά, οι άνοδοι και η παρουσία στην Γ΄ Εθνική, απαιτήθηκαν μεγάλα ποσά και φυσικά στήριξη απ’ όλους.

Ο πρόεδρος της ομάδας σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θέλει να συνεχίσει να προσφέρει. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να μην έχει τα απαραίτητα στηρίγματα σε ότι θέλει να δημιουργήσει, αλλά και σε όποια προσπάθεια θέλει να κάνει για την ομάδα.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές έχει κάνει τις επαφές του, κι έχει εξασφαλίσει το ΟΚ από μερικούς από τους παράγοντες με τους οποίους έχει συζητήσει.
«Δεν είναι εύκολο όπως όλοι νομίζουν να διοικήσεις μια ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις αντικειμενικές δυσκολίες» λέει ο ίδιος.

«Χρειάζεται στήριξη από όλους όσους αγαπούν την ομάδα. Έχω μιλήσει με κάποιους που θέλουν να μπουν και να βοηθήσουν τη διοίκηση, αλλά όλα αυτά θα φανούν στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα μπορέσουμε να πούμε πολλά και με λεπτομέρειες».

Σε ότι αφορά τα θέματα της τεχνικής ηγεσίας και των μεταγραφών, θα εξεταστούν και θα μπουν στο τραπέζι των συζητήσεων από τη Δευτέρα, μετά δηλαδή από την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης κι αφού είναι γνωστό το αποτέλεσμά της.

Σαφέστατα και θα ακολουθήσουν γρήγορες εξελίξεις στον Ιάλυσο και στα θέματα των ποδοσφαιριστών, καθώς θα υπάρξουν οι σχετικές ανανεώσεις, οι αποδεσμεύσεις και οι μεταγραφές που θα κάνουν πιο δυνατό τον Ιάλυσο στη δεύτερη παρουσία του στην Γ΄ Εθνική.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων