Άγγλος κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη συμπατριώτισσά του

Άγγλος κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη συμπατριώτισσά του

Άγγλος κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη συμπατριώτισσά του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για βιασμό συνελήφθη 26χρονος Άγγλος μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 18χρονη συμπατριώτισσα του!

Ο αλλοδαπός απολογήθηκε χθες, όπου αρνήθηκε την κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έκανε το περασμένο Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 το απόγευμα η 18χρονη Αγγλίδα και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη, μετά από λίγη ώρα, του 26χρονου Βρετανού.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αλλοδαπή στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, ήρθε στο νησί μας μαζί με τα αδέλφια της στις 30 Μαΐου για διακοπές και διαμένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Θεολόγου.

Εκεί διαμένει και ο 26χρονος Άγγλος με τον οποίο γνωρίστηκαν στις 3 Ιουνίου και μάλιστα διασκέδασαν όλοι μαζί σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Στη συνέχεια η 18χρονη είπε ότι πήγε με την θέληση της μαζί με τον 26χρονο σε παρακείμενο χώρο του ξενοδοχείου που διαμένουν όπου άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις οι οποίες και συνεχίστηκαν στον δρόμο προς την παραλία όπου εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποίησε την σωματική του δύναμη προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την νεαρή Αγγλίδα.

Η κατάθεση της 18χρονης είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του 26χρονου και την άσκηση σε βάρος του ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό.
Χθες το μεσημέρι ο 26χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Κιουρτζή προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 4ης Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος είπε πως την ώρα που διασκέδαζαν μαζί και με τους άλλους συμπατριώτες τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τον πλησίασε η 18χρονη η οποία φορώντας μόνο μία πετσέτα και τα εσώρουχα της, άρχισε να τον προκαλεί ερωτικά και μάλιστα κάθισε και στα γόνατα του. Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλες ερωτικές περιπτύξεις , ενώ η πρώτη ερωτική επαφή που είχε με την κοπέλα ήταν σε παρακείμενο χώρο του ξενοδοχείου, και η δεύτερη όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Μάλιστα όπως ο Άγγλος επικαλείται ότι η κοπέλα (πριν την δεύτερη ερωτική επαφή) του είπε πως έχει δεσμό στην πατρίδα της και πως ήθελε να μην μαθευτεί, ενώ στην συνέχεια τον πλησίασε εκ νέου και του είπε ότι αφού έγινε που έγινε ας ολοκληρωθεί.

Ο 26χρονος δήλωσε ότι έκαναν έρωτα με την θέληση της 18χρονης και μάλιστα για αρκετή ώρα και σε διάφορες στάσεις, ενώ η νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε ότι την ακινητοποίησε και εκείνη δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό. Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 26χρονος Άγγλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος όρος.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων