ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Καρφιά» Κρόιφ για Ιμπραϊμοβιτς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Καρφιά» Κρόιφ για Ιμπραϊμοβιτς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Καρφιά» Κρόιφ για Ιμπραϊμοβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 315 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του «Ιπτάμενου Ολλανδού» στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet»

Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του «Ιπτάμενου Ολλανδού» στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet». «Ο Ιμπραϊμοβιτς διαθέτει καλή τεχνική για έναν κακό παίκτη, κακή τεχνική για έναν καλό παίκτη», ενώ του συνέστησε να γίνει πιο αποτελεσματικός στο παιχνίδι του. Ο Σουηδός επιθετικός μεταγράφηκε τον Ιούλιο στην Μπαρτσελόνα από την Ίντερ, με αντάλλαγμα τον Σάμουελ Ετό, ο οποίος μετακόμισε στο Μιλάνο. Ο Κρόιφ δεν έκρυψε ότι έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον Καμερουνέζο άσο, κυρίως για τη συνήθειά του να κινείται γρήγορα μεταξύ άμυνας και επίθεσης. «Είναι ένα από τα στοιχεία που ο Ιμπραϊμοβιτς πρέπει να διδαχθεί. Στην Ιταλία, αν χάσει την μπάλα ένας επιθετικός, δεν κάνει καμία διαφορά. Αν τη χάσει, όμως, ένας επιθετικός της Μπαρτσελόνα, πρώτη δουλειά του είναι να τρέξει» είπε χαρακτηριστικά.

Από το στόχαστρο του παλαίμαχου Ολλανδού άσου δεν ξέφυγε και ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ. «Ο Μουρίνιο είναι ένας καλός προπονητής, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που κοουτσάρει. Είμαι φαν προπονητών όπως οι Φρανκ Ράικαρντ και Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι κύριοι. Πιστεύω ότι το άθλημα αυτό είναι κάτι περισσότερο από τη νίκη και μόνο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.