Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Οι προσπάθειες των παιδιών φάρος για όλους μας»

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Οι προσπάθειες των παιδιών φάρος για όλους μας»

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Οι προσπάθειες των παιδιών φάρος για όλους μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Η πρόσκληση του προέδρου του ΓΣ Δωδεκάνησος στο φίλαθλο κόσμο για την τελική φάση του πρωταθλήματος ΟΣΕΚΚ

Με αφορμή την αυριανή έναρξη του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ελλάδας, Δωδεκανήσου, και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου απευθύνει πρόσκληση στο φίλαθλο κόσμο:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στο νησί μας τις αποστολές όλων των ομάδων και την Ομοσπονδία στο μπάσκετ με αμαξίδιο για μία μεγάλη γιορτή, το φάιναλ φορ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη διότι η τελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Βενετόκλειο από 10 έως 12 Ιουνίου.
Οι προσπάθειες των παιδιών, επί σειρά ετών, αποτελούν οδηγό και φάρο για όλους μας, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αγαπημένη ομάδα όλων των Δωδεκανήσιων. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη σημαντική στήριξή της, καθώς επίσης το Δήμο Ροδίων, το ΔΟΠΑΡ και την ΟΣΕΚΚ.

Η Ρόδος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή στο μπάσκετ με αμαξίδιο και εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο Βενετόκλειο και να παρακολουθήσει τις αξιέπαινες προσπάθειες και των τεσσάρων ομάδων. Το θέαμα θα είναι εξαιρετικό και για τρεις ημέρες το Βενετόκλειο θα αποτελέσει πόλο έλξης για το αγαπημένο μας άθλημα».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα