Βίντεο: «Αυτοκτόνησε» η Δωδεκάνησος, 46-47 από τον Άρη! (φωτορεπορτάζ)

Βίντεο: «Αυτοκτόνησε» η Δωδεκάνησος, 46-47 από τον Άρη! (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 566 ΦΟΡΕΣ

Ύστερα από κακή εμφάνιση, με πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση, και λανθασμένες επιλογές στα κρίσιμα σημεία, η Δωδεκάνησος υπέστη ήττα σοκ από τον Άρη με 46-47 και πλέον δεν είναι στο χέρι της η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη ξεκίνησε, όπως και χθες απέναντι στον Άτλαντα, πολύ νευρικά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει 19-10 στο δεκάλεπτο. Η είσοδος του Ζαραγκότα σηματοδότησε την ανατροπή και το ημίχρονο έκλεισε 25-24 υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κι ενώ οι περίπου 500 φίλοι της ομάδας περίμεναν ένα ξέσπασμα ανάλογο του χθεσινού στο β’ ημίχρονο, καρδιοχτύπησαν ως το τέλος καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ (38-38).

Το θρίλερ κράτησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Δωδεκάνησος προηγήθηκε με τέσσερις πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος όμως δεν είχε καθαρό μυαλό κι έκανε λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Προηγούμενη με έναν πόντο, ο Χαμαντί πήγε για βολές στα 14’’ αλλά αστόχησε και στις δύο. Στο τάιμ άουτ προφανώς δόθηκαν οδηγίες για καθαρή άμυνα, χωρίς φάουλ, και ο Άρης είχε άφθονο χρόνο να εκδηλώσει επίθεση. Σχεδόν στην εκπνοή του χρόνου, ο Βλαστός βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, φάτσα στο καλάθι, και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει ένα τέτοιο σουτ…

Πλέον, η ομάδα της Ρόδου δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Αν ο Άρης κερδίσει αύριο (τζάμπολ στις 16.00’) τον Άτλαντα, ο οποίος δεν είναι αδιάφορος μετά τη σημερινή του νίκη επί του Αμαρουσίου με 63-49, στέφεται πρωταθλητής. Αν ηττηθεί, η Δωδεκάνησος θέλει νίκη και μόνο νίκη απέναντι στο Μαρούσι (18.00’).

Δεκάλεπτα: 19-10, 25-24(ημιχρ.), 36-34, 47-46

Διαιτητές: Παυλόπουλος, Αρτεμάκη, Θεονάς

Άρης (Χατζηζωγίδου): Μαλτάς 2, Κεφάλας 18(4), Χρυσοβέργης 2, Τσιντάρης 10, Οικονόμου 7, Συμεωνίδης, Βλαστός 8.

Δωδεκάνησος (Τσακίρης): Μιχαήλου 1, Χαρτερός, Χαμαντί 7, Μαρτσάκης 10, Ζαραγκότας 14, Χατζηδημητρίου 3(1), Κοντογιάννης, Παππάς 9, Στυλιανακάκης 2.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”