Αλβανός κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης Νορβηγίδας

Αλβανός κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης Νορβηγίδας

Αλβανός κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης Νορβηγίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 351 ΦΟΡΕΣ

Αρνείται την κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του 23χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 18χρονη τουρίστρια από την Νορβηγία, για βιασμό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύλληψη του 23χρονου Αλβανού έγινε χθες στις 7 το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού και λίγη ώρα μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η νεαρή αλλοδαπή.

Η γνωριμία του 23χρονου με την 18χρονη από την Νορβηγία έγινε το προηγούμενο βράδυ σε κατάστημα νυκτερινής διασκέδασης όπου είχε μεταβεί η 18χρονη με δύο ακόμη φίλες της. Εκεί βρισκόταν και ο αλλοδαπός. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε το ζευγάρι μετέβη σε κοντινή παραλία και εκεί ο 23χρονος – βάσει των ισχυρισμών της Νορβηγίδας- την βίασε, ενώ στην συνέχεια την επέστρεψε στο κατάστημα που διασκέδαζαν και ήταν οι φίλες της οι οποίες και την περίμεναν!

Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Μάριο Μαραβέλια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε, αρνούμενος την κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος παραδέχτηκε ότι έκανε έρωτα με την νεαρή αλλοδαπή όμως με την θέλησή της και μάλιστα τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της πράξης, επέστρεψαν μαζί στο μπαρ όπου διασκέδαζαν νωρίτερα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν όροι.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»