Το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου... παραπέμπεται σε δίκη

Το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου... παραπέμπεται σε δίκη

Το φωνητικό σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου... παραπέμπεται σε δίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1122 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο Πάνος Βενέρης

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή παράσταση στο Καστέλο του φωνητικού συνόλου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, σκάλισα τα αρχεία μου και έπεσα πάνω στη …δικογραφία του. Αντιγράφω από τα στοιχεία φακέλου που κρατώ το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί:

1. Αντιποίηση επαγγέλματος, αρθ. ψ παρ. Β του Κ.Π.Δ. Ενώ δεν είναι επαγγελματίες μουσικοί, συμπεριφέρονται επαγγελματικά.

2. Παρακίνηση πλήθους σε όλο και μαζικότερη συμμετοχή σε εκδηλώσεις που οδηγούν σε ηθική, πνευματική και ψυχική εξύψωση και μάλιστα κατά συρροή, σε αντίθεση με τα όσα επιβάλουν τα σημεία των καιρών, αρθ. χ παρ ω του Κ.Π.Δ. Ξεκίνησαν δειλά – δειλά από το Νεστορίδειο, στη συνέχεια γέμισαν το φάρο – φρούριο του Αγίου Νικολάου, μετά τον Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στα τείχη της Ρόδου και χθες το μεγάλο αίθριο του Καστέλο στην παλιά πόλη της Ρόδου. Έτσι όπως πάνε σε λίγο θα γεμίσουν και το .. Μαρακανά. Επί πλέον, η μουσική ποιότητα συνεχώς και ανεβαίνει με προσθήκη νέων μουσικών παρασύροντάς τους σε …περιπετειώδεις ατραπούς. Τέλος, κατά τη χθεσινή εκδήλωση στο Καστέλο με έργα κάποιου … Σταύρου Ξαρχάκου, μέλος του συνόλου εθεάθη να επιδίδεται σε ασκήσεις δεξιότητας τόσο στην κιθάρα όσο και στα φωνητικά. Το μέλος αυτό παραπέμπεται επί πλέον σε κατά μόνας δίκη για διπλή συμμετοχή σε …έκνομες πράξεις.

3. Επηρμένη και αντικαθεστωτικία συμπεριφορά, αρθ 25 παρ 1836 χφδ του Κ.Π.Δ.. Θεωρούν εαυτούς ως τον πρώτο τη τάξει Επιστημονικό Σύλλογο καθ’ ομολογία του προέδρου, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη όλων όσων κάθονται ήσυχα στ’ αυγά τους. Έχουν επί πλέον το θράσος να απεργούν διαρκώς διεκδικώντας το δίκιο τους και παράλληλα να ασχολούνται με ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια οπισθοδρομικά κατά παράβαση των οδηγιών της νέας τάξης πραγμάτων που επιβάλλεται παγκοσμίως.

Τα παραπάνω εγκλήματα είναι διαρκή και παραπέμπονται σε συνεχιζόμενη δικάσιμο μέχρι να … κάτσουν στ’ αυγά τους.

Για ηθική αυτουργία παραπέμπεται ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ καθώς και ο συνθέτης Αντώνης Κιζούλης που «έδεσε» γερά το όλο σύνολο.

Υπογράφεται και επικυρώνεται αυθημερόν από τον γράφοντα που χθες βράδυ στο καστέλλο, ζήλεψε πολύ!...

Την αγάπη μου και πάντα τέτοια φίλοι μου!...

Καλό μας Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Κολεζάκης: Σελίδες από την πολεμική ιστορία της Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους