«Πινελιές» απομένουν στον Άρη Αρχαγγέλου

«Πινελιές» απομένουν στον Άρη Αρχαγγέλου

«Πινελιές» απομένουν στον Άρη Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 240 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιώργος Φαρμακαλής θα πλαισιώσει τον τερματοφύλακα Μιχάλη Βαρέλη. Μάλλιο και Μπαϊρακτάρη, περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι»

Μόνο κάποιες τελευταίες «πινελιές» απομένουν για να αποκτήσει την οριστική μορφή του το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί ο Άρης στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη θέση του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει το Μιχάλη Βαρέλη θα καταλάβει, εκτός απροόπτου, ο Γιώργος Φαρμακαλής, ενώ η διοίκηση περιμένει την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μάλλιου.

Ο έμπειρος επιθετικός φέρεται να είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατατέθηκε και θα επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», αφού διευθετήσει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες με την πρώην ομάδα του, την ΑΕ Καραϊσκάκης. Παράλληλα, οι άνθρωποι του σωματείου του Αρχαγγέλου περιμένουν την τελική απάντηση του Μάριου Μπαϊρακτάρη.

Τέλος, για τη Δευτέρα 1 Αυγούστου έχει προγραμματίσει ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας.

Τα τυπικά απομένουν για να επιστρέψει στον Άρη ο Κώστας Μάλλιος ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΤα τυπικά απομένουν για να επιστρέψει στον Άρη ο Κώστας Μάλλιος ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.