Παραιτήθηκε από την «Ενεργειακή ΑΕ» ο Γιάννης Μαχαιρίδης

Παραιτήθηκε από την «Ενεργειακή ΑΕ» ο Γιάννης Μαχαιρίδης

Παραιτήθηκε από την «Ενεργειακή ΑΕ» ο Γιάννης Μαχαιρίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Για προσωπικούς λόγους υποστηρίζει ο ίδιος

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στις 08/06/2016 παρόντων των 6 εκ των 7 μελών του Δ.Σ. και προ της ημερησίας διατάξεως, το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, ανακοίνωσε στον Πρόεδρο την θέληση του να παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ της ανώνυμης εταιρείας και ζήτησε να γίνει δεκτή η παραίτηση του μετά το πέρας και την εξάντληση των εγκεγραμμένων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ο ίδιος δε εξεδήλωσε την επιθυμία η αντικατάσταση του να γίνει από έτερο μέλος της παράταξης του, έχοντας το δικαίωμα αυτό από τον νόμο, τις κείμενες διατάξεις περί ανωνύμων εταιρειών (άρθρο 18, παρ. 5 του ν. 2190/1920) και το καταστατικό της ανώνυμης εταιρείας (άρθρο 22, παρ. 3).

Δεδομένου ότι ο διορισμός του κ. Ι. Μαχαιρίδη ως μέλους του Δ.Σ. της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. έγινε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 16/09/2014 στην Ρόδο (11η συνεδρίαση, απόφαση αρ. 113/2014) και σύμφωνα και με το άρθρο 194, παρ. 10 του ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), θεωρείται απαραίτητο η γνωστοποίηση του να γίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπως και η αντικατάσταση αυτού με έτερο μέλος της παράταξης του.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο