Δεν φέρουν ευθύνη οι έμποροι της Ρόδου για τα προϊόντα απομίμησης

Δεν φέρουν ευθύνη οι έμποροι της Ρόδου για τα προϊόντα απομίμησης

Δεν φέρουν ευθύνη οι έμποροι της Ρόδου για τα προϊόντα απομίμησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 923 ΦΟΡΕΣ

Έχουμε τιμολόγια αγοράς για αυτά τα είδη, λένε οι ίδιοι

Καμιά ευθύνη δε φέρουν οι έμποροι που έχουν στα καταστήματά τους προϊόντα απομίμησης, κι αυτό γιατί δε γνωρίζουν ότι πρόκειται για τέτοια είδη.

Αυτό επεσήμανε μιλώντας χτες στη «Ρ» καταστηματάρχης από τη Ρόδο που υποβλήθηκε σε ελέγχους της αστυνομίας και περιλαμβάνεται μέσα σε εκείνους που τους κατέσχεσαν τα προϊόντα.

Ο συμπατριώτης μας υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι είναι νόμιμοι καθώς έχουν στα χέρια τους τα τιμολόγια αγοράς από τον έμπορο που τους προμηθεύει τα είδη που επιλέγουν και με βάση αυτά τα τιμολόγια τα πωλούν.

«Αν είναι μαϊμού εμείς δεν το ξέρουμε, που να ξέρουμε ποια είναι η κάθε φίρμα και που βρίσκεται» δήλωσε συγκεκριμένα ο καταστηματάρχης και διερωτήθηκε πως γίνεται να διοχετεύονται τα προϊόντα απομίμησης στην αγορά της Ελλάδας.

Μάλιστα ζήτησε να γίνονται οι έλεγχοι που πρέπει στα τελωνεία και ειδικά στον Πειραιά, ώστε το κράτος να προστατέψει τους καταναλωτές αλλά και τον ίδιο τον εμπορικό κόσμο από τους επιτήδειους.

«Εμείς συνεργαζόμαστε με τους εμπόρους, μας φέρνουν τα πράγματα και τα πουλάμε απολύτως νόμιμα» είπε εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή του για τον τρόπο που έγιναν οι έλεγχοι, καθώς μέσα στο κατάστημα ήταν πελάτες και δημιουργήθηκε αναστάτωση όταν δέσμευσαν παρουσία τους τα προϊόντα που εντόπισαν.

Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού τόνισε ο συμπατριώτης μας καθώς όπως φαίνεται δε γίνονται οι έλεγχοι που πρέπει από αυτούς που πρέπει εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν άλλοι.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο