Έκλεισε ο κύκλος του Μαντικού στον Κλεόβουλο

Έκλεισε ο κύκλος  του Μαντικού  στον Κλεόβουλο

Έκλεισε ο κύκλος του Μαντικού στον Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Με μία θερμή ανακοίνωση αποχαιρέτησε η διοίκηση του Κλεόβουλου τον μέχρι πρότινος προπονητή της ακαδημίας του συλλόγου. Ο Δημήτρης Δογιάμας είναι ο πιθανότερος διάδοχός του

Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν και η περασμένη αγωνιστική περίοδος έμελλε να είναι και η τελευταία του Νίκου Μαντικού ως προπονητή της ακαδημίας του Κλεόβουλου. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που διήρκησε η συνεργασία έγινε σπουδαία δουλειά, η οποία όχι γέμισε τα τμήματα υποδομών του σωματείου της Λίνδου με παιδιά, αλλά και ανέδειξε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Νίκο Μαντικό γνωστοποιήθηκε από τη διοίκηση μέσω της παρακάτω ιδιαίτερα θερμής ανακοίνωσης: «To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι η καρδιά, η ψυχή και προπονητής των ακαδημιών της ομάδας μας κ. Μαντικός Νικόλαος μετά από τέσσερα φανταστικά χρόνια δεν θα βρίσκεται στην οικογένεια μας την επόμενη αγωνιστική σεζόν , εύχεται στον αδερφό μας υγεία ευτυχία και καλή χρονιά».

Όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι του Κλεόβουλου, πρώτη τους επιλογή για την «ορφανή» θέση του προπονητή της ακαδημίας είναι ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Δογιάμας.

Δήλωση του Νίκου Μαντικού

Μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον Κλεόβουλο Λίνδου, όπου ήταν υπεύθυνος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ο προπονητής Νίκος Μαντικός, δήλωσε:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ή σταματούν προσωρινά, πολλές φορές.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κλεόβουλου, στα παιδιά και τους γονείς αυτών, για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από τα ωραιότερα στην επαγγελματική μου καριέρα.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να δουλέψω δίπλα σε έναν άνθρωπο, που απέδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προσφέρει τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο. Αναφέρομαι στον κ. Στέφανο Μυριαλλή, τον οποίο ευχαριστώ και προσωπικά μέσα από αυτές τις γραμμές.

Πέρασα πολλές και αξέχαστες στιγμές που πάντοτε θα με συνοδεύουν!

Είμαι υπερήφανος όχι που συνεργάστηκα με τους ανθρώπους του Κλεόβουλου. Όχι! Είμαι, υερήφανος που για τέσσερα χρόνια είχα την ευκαιρία να ζήσω την καθημερινότητα μου με υπέροχους ανθρώπους. Παιδιά, γονείς, παράγοντες και απλούς χαρακτήρες που μου γέμιζαν την ψυχή.

Σας ευχαριστώ όλους και θα μου λείψετε!»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.