Προσοχή στις κάρτες τριετίας προπονητών - ποδοσφαιριστών

Προσοχή στις κάρτες τριετίας προπονητών - ποδοσφαιριστών

Προσοχή στις κάρτες τριετίας προπονητών - ποδοσφαιριστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Όσοι παραμένουν εν ενεργεία, οφείλουν να τις καταθέσουν στις ταυτότητές τους στην ΕΠΣΔ για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου

Την κάρτα τριετίας της ΕΠΟ θα πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣΔ, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, όσοι ποδοσφαιριστές έχουν πιστοποιηθεί ως προπονητές και θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Αν δεν το πράξουν, οι ομάδες τους θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να δεχθούν ένσταση.

Πάντως, όπως διευκρινίζει ο νέος τροποποιημένος ΚΑΠ, οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία διατηρούν το δικαίωμα να εργάζονται ως προπονητές στα τμήματα υποδομών των σωματείων, για λογαριασμό των οποίων αγωνίζονται. Υπενθυμίζεται, πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να απασχολούν, σε όλα τα τμήματά τους, μόνο προπονητές που είναι κάτοχοι της κάρτας τριετίας της ΕΠΟ. Οι προπονητές που δεν τη διαθέτουν, θα έχουν το δικαίωμα να εργαστούν κανονικά από το ξεκίνημα της χρονιάς, αρκεί να πληρώσουν το παράβολο, μέσω του οποίου θα δεσμεύονται για την παρακολούθηση της σχολής κατηγορίας UEFA C’, που θα λειτουργήσει το Νοέμβριο στη Ρόδο.

Σχολές αναθεώρησης
Τέσσερις σχολές αναθεώρησης ταυτοτήτων προτίθεται να πραγματοποιήσει η ΕΠΟ μέχρι το τέλος του 2016. Όσοι από τους προπονητές δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τις προηγούμενες, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να το πράξουν, αρκεί να το δηλώσουν μέχρι τις 10 Ιουλίου. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πανδωδεκανησιακό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου στα τηλέφωνα 6982797471, 6980738792 (Ηλίας Λοΐζος) και 69324583030 (Βαγγέλης Χατζηαντωνίου).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα