Συζήτησε με Φοίβο ο Μόσχος αλλά…πάει Ιάλυσο!

Συζήτησε με Φοίβο ο Μόσχος αλλά…πάει Ιάλυσο!

Συζήτησε με Φοίβο ο Μόσχος αλλά…πάει Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Ήταν διακαής πόθος των Διοικούντων του Φοίβου, ο παίκτης να επιστρέψει από την Καλλονή και να φορέσει και πάλι την φανέλα του συλλόγου της Κρεμαστής. Ο 20χρονος Μιχάλης Μόσχος, ο οποίος αγωνίσθηκε την περίοδο 2014-15 με την φανέλα του Φοίβου οδεύει προς μεγαλύτερη κατηγορία κι αυτό το επιβάλλουν οι φιλοδοξίες του σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Μόσχος ευχαρίστησε την Διοίκηση του Γιώργου Σμαραγδιού για το ενδιαφέρον, αλλά όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε, την νέα περίοδο θα αγωνισθεί με τον Ιάλυσο στην Γ΄Εθνική .

Έτσι αυτό αναγκάζει την Διοίκηση του συλλόγου αλλά και την επιτροπή μεταγραφών, να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, οι οποίες ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία στα πλαίσια της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Παράλληλα με την φροντίδα για το στέκι της ομάδας που ξεκινάει σε λίγες μέρες, ο Φοίβος θα μεριμνήσει για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων που έχει ήδη κάνει και για τις οποίες απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες .

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, οι οποίοι καθιστούν ανταγωνιστικό και πάλι τον σύλλογο της Κρεμαστής στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό χθες, δεν υπάρχει θέμα επαναπόκτησης Κεφάλα στον Φοίβο, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς οι κυανοκίτρινοι δεν κυνηγούν την απόκτηση του παρτενέρ του Σάββα Ματακάκη.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου