Αποχαιρετισμός με χαμόγελα και άρωμα 2004

Αποχαιρετισμός με χαμόγελα και άρωμα 2004

Αποχαιρετισμός με χαμόγελα και άρωμα 2004

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα ολοκληρώνει τις εργασίες της η σχολή προπονητών UEFA Pro. Η ΕΠΣΔ διοργάνωσε χθες στα γραφεία της μία όμορφη γιορτή, με τους Γιώργο Καραγκούνη και Βασίλη Τσιάρτα να κόβουν την τούρτα των «χρυσών» αναμνήσεων

Με μία όμορφη εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της, αποχαιρέτησε η ΕΠΣΔ τους συμμετέχοντες στη σχολή προπονητών UEFA Pro, η οποία ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης πρόσφερε αναμνηστικά και αντιπροσωπευτικά της Ρόδου δώρα τόσο στους εκπαιδευτές, όσο και στους εκπαιδευόμενους προπονητές, ενώ το παρών έδωσε και ο γνωστός ιστορικός Θεοφάνης Μπογιάνος, ο οποίος πρόσφερε μία μίνι «ξενάγηση» στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα του νησιού.

Η ομορφότερη στιγμή της εκδήλωσης ήρθε όταν οι πρώην διεθνείς και πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργος Καραγκούνης και Βασίλης Τσιάρτας έκοψαν την τούρτα της επετείου των δώδεκα χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004 της Πορτογαλίας, υπό το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Αποχαιρετώντας τους προπονητές και τους εκπαιδευτές, ο Παναγιώτης Διακοφώτης ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το επόμενο καλοκαίρι, δεδομένου πως για άλλη μία χρονιά, η ΕΠΣΔ πήρε άριστα ως οικοδέσποινα.

Τη χθεσινή εκδήλωση κάλυψε το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, το οποίο βρίσκεται στο νησί υπό το δημοσιογράφο Άρη Γάτα στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής «Euro Euro Όλοι».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου