Έτοιμος για επανεκκίνηση ο Απόλλων Απολλώνων

Έτοιμος για επανεκκίνηση  ο Απόλλων Απολλώνων

Έτοιμος για επανεκκίνηση ο Απόλλων Απολλώνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Με το Σταμάτη Μαργέλλο στην προεδρία θα πορευτεί οριστικά το σωματείο. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. Κάθοδο στη Γ’ κατηγορία θέλει η διοίκηση, στη Β’ θα παίξει η ομάδα αν δεν ανάψει το «πράσινο φως» η ΕΠΟ

Το νέο διοικητικό συμβούλιό του είναι έτοιμος να αναδείξει ο Απόλλων Απολλώνων (θα το πράξει επισήμως μέσα στις επόμενες μέρες), δίνοντας τέλος στο προηγούμενο διάστημα αβεβαιότητας για τις τύχες του συλλόγου.

Για τη θέση του προέδρου «κλείδωσε» ο γνωστός προπονητής Σταμάτης Μαργέλλος που θα πλαισιωθεί από αρκετούς παράγοντες, ενώ είναι απόλυτα βέβαιος για τη στήριξη της διοίκησής του από ολόκληρη την τοπική κοινωνία, η οποία έχει ήδη στείλει τα ενθαρρυντικά μηνύματά της.

Η ομάδα θα συγκροτηθεί από ντόπιους ποδοσφαιριστές και νέα παιδιά, ενώ η απόφαση να μην συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μοιάζει να είναι οριστική.

Οι Απολλωνιστές σκοπεύουν να κάνουν την επανεκκίνησή τους στη Γ’ κατηγορία, περιμένοντας το «πράσινο φως» από την ΕΠΟ, δεδομένου πως ο ΚΑΠ είναι ασαφής. Στην περίπτωση που η Ομοσπονδία αποφανθεί αρνητικά, ο Απόλλων θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Έτοιμος ν’ αναλάβει τα… ηνία του Απόλλωνα Απολλώνων είναι  ο Σταμάτης ΜαργέλλοςΈτοιμος ν’ αναλάβει τα… ηνία του Απόλλωνα Απολλώνων είναι ο Σταμάτης Μαργέλλος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.