Στην Κοκκινιά αντί στο Φάληρο ο Πήγασος Κρεμαστής

Στην Κοκκινιά αντί στο Φάληρο ο Πήγασος Κρεμαστής

Στην Κοκκινιά αντί στο Φάληρο ο Πήγασος Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας περιμένει πλέον ο Πήγασος ούτως ώστε να γνωρίζει το πρόγραμμα των ταξιδιών του και να μπορέσει να οργανώσει τις μετακινήσεις του κι επομένως τα έξοδά του.

Προς το παρόν, είναι δεδομένο ότι θα κάνει εννέα ταξίδια στην Αθήνα κι ένα στην Τρίπολη. Αντίπαλοί του είναι οι Άρης Πετρούπολης (υποβιβάστηκε από την Α1), Ηλιούπολη, Μελίσσια, Αγία Παρασκευή, Σπόρτιγκ, Ελευθερία Μοσχάτου, Ίκαρος Καλλιθέας, Φάρος Κερατσινίου και οι Κυρίαρχοι Παλιάς Κοκκινιάς οι οποίοι πήραν κι επίσημα τη θέση του Παλαιού Φαλήρου.

«Ο ΑΟ Π. Φαλήρου απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Τη θέση του καταλαμβάνει, με βάση τη σειρά προτεραιότητας, ο ΑΟ Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς» αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Μαζί με τον Πήγασο, το εισιτήριο της ανόδου από τα μπαράζ του περασμένου Ιουνίου πήραν και οι Δρομείς Τρίπολης.

Όσον αφορά στον τελευταίο «σταθμό» της παρθενικής του διαδρομής στην Α2, μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η νέα διοίκηση του Ιπποκράτη για το μέλλον της γυναικείας του ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.