Μένουν οι υπογραφές!

Μένουν οι υπογραφές!

Μένουν οι υπογραφές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμος ο σχεδιασμός στο «Ροδίων Αθλησις» εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Μετά την κάλυψη της κενής θέσης στην τεχνική ηγεσία, η Διοίκηση του «Ροδίων» αλλά και ο ίδιος ο κόουτς, ασχολούνται πλέον με τον σχεδιασμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς της ομάδας Νίκος Τρατσέλας πήγε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με παίκτες, που ενδεχομένως θέλουν να έρθουν στη Ρόδο και να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης μας, να έχει και πάλι μια λαμπρή πορεία όπως η χθεσινή.
Βέβαια είναι πια γνωστές οι δυσκολίες, αλλά και η δυναμικότητα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στον Όμιλο που μετέχει το «Ροδίων» .

Με βάση αυτό, αλλά και τις οικονομικές παραμέτρους, πώς όπως σε όλες τις ομάδες απασχολούν και τη Ροδίτικη ομάδα, θα γίνουν αποκτήσεις παιδιών που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ .
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η επίσκεψη Τρατσέλα ενδέχεται να φέρει στο νησί μας παίκτη έμπειρο και με ικανότητες μεγαλύτερης Κατηγορίας .
Του έχει γίνει η πρόταση και αναμένεται η απάντησή του, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από την Διοίκηση του «Ροδίων»

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πώς εντοπίσθηκαν όλο αυτό τον καιρό και θα αποκτηθούν νεαρά παιδιά, που προέρχονται από τον Ροδίτικο χώρο που πιστεύεται πώς με τις ικανότητες τους, το ταλέντο τους και την κατάλληλη δουλειά, θα βοηθήσουν την ομάδα της πόλης μας και θα αναδειχτούν μέσα από την παρουσία τους στο «Ροδίων»
Όλα αυτά φυσικά αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από την πλευρά του «Ροδίων»

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου