Καλλιστεία ομορφιάς πραγματοποιήθηκαν στην Κω

Καλλιστεία ομορφιάς πραγματοποιήθηκαν στην Κω

Καλλιστεία ομορφιάς πραγματοποιήθηκαν στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Η απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκαν τα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (South-East Aegean & Dodecanese Islands), που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 25/6 στο μαγευτικό νησί της Κω, δεν ολοκληρώθηκε με το πέρας της μεγάλης βραδιάς. Αλλά είχε και συνέχεια…

Ο στόχος των διοργανωτών του μεγάλου αυτού event δεν ήταν μόνο η ανάδειξη των καλλονών του νοτιοανατολικού Αιγαίου, αλλά και του πανέμορφου νησιού του Ιπποκράτη. Και σ’ αυτό το στόχο, οι διοργανωτές και η οργανωτική επιτροπή βρήκαν «συμμάχους» πάρα πολλά ΜΜΕ από όλη την επικράτεια, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πολλά περισσότερα ήταν τα ΜΜΕ, που συνέδραμαν στην προβολή του Διαγωνισμού Ομορφιάς και συνάμα του ταλαιπωρημένου τον τελευταίο χρόνο νησιού του Ιπποκράτη.
Η οργανωτική επιτροπή και οι διοργανωτές των 1ων Καλλιστείων Ομορφιάς ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (South-East Aegean & Dodecanese Islands) θέλουμε να πούμε σε όλους αυτούς, που στάθηκαν στο πλάι μας, με τον δικό τους τρόπο, που έδειξαν και ανέδειξαν την προσπάθεια που κάναμε για να μπορέσει να φανεί μία άλλη εικόνα του νησιού της Κω από εκείνη που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για τη στήριξή τους.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ