Επιτυχίες για τον Κένταυρο Ρόδου στα Μελίσσια

Επιτυχίες για τον Κένταυρο Ρόδου στα Μελίσσια

Επιτυχίες για τον Κένταυρο Ρόδου στα Μελίσσια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Τσαμπίκα Κηπουρού και Μιχάλης Κουτούζος πήραν την 1η και 4η θέση αντιστοίχως σε αγώνα τοξοβολίας με έντονο συναγωνισμό και έδειξαν πως αποτελούν νέες δυνάμεις στο άθλημα

Σημαντικές οι διακρίσεις των νέων αθλητών του Κένταυρου στον πρώτο τους αγώνα σε εθνικό επίπεδο με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Α.Ο. Σείριος και συνδιοργανωτή το Δήμο Πεντέλης, την προηγούμενη εβδομάδα, στα Μελίσσια Αττικής όπου συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Αφορούσε όλες τις κατηγορίες και την ανάπτυξη, ενώ από τον Κένταυρο συμμετείχαν η Τσαμπίκα Κηπουρού και ο Μιχάλης Κουτούζος. Εκεί εκπροσωπήθηκε επίσης η Φλόγα από το Σάββα Κηπουρό και το Μιχάλη Σπανό.

Την πρώτη μέρα που επρόκειτο να αγωνιστούν οι Κηπουρός και Σπανός στις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων αντιστοίχως, λόγω των σφοδρών ανεμών που έριχναν τους στόχους, η ομοσπονδία αναγκάστηκε να ματαιώσει τη διεξαγωγή των αγώνων, με τους συλλόγους να ζητούν την αποζημίωση του κόστους των εισιτηρίων και της διαμονής.

Τη δεύτερη μέρα με καλύτερες καιρικές συνθήκες αγωνίστηκαν οι Κηπουρού και Κουτούζος αφού προετοιμάστηκαν όλη την προηγούμενη χρονιά συστηματικά συμμετέχοντας και σε τοπικούς αγώνες. Η Τσαμπίκα Κηπουρού έδειξε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επιτυγχάνοντας 290 στον 1ο γύρο και 285 στον 2ο ,γι’ αυτό κατάφερε να καταλάβει την 1η θέση ξεπερνώντας αθλήτριες από το κέντρο και με μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες.

Ο Μιχάλης Κουτούζος συναγωνιζόμενος αθλητές με περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες, κατέλαβε την 4η θέση κάνοντας 234 στον 1ο και 211 2ο . Ήταν μια σημαντική εμπειρία και για τους δυο νέους αθλητές που έδειξαν σημαντικές δυνατότητες και προοπτική. Η ματαίωση της πρώτης ημέρας καταδεικνύει γι’ άλλη μία φορά τις άνισες δυνατότητες και ευκαιρίες όσον αφορά τους αθλητές της νησιωτικής χώρας με τις δυσκολίες και το κόστος των συγκοινωνιών, που δυσκολεύουν τη συχνότητα συμμετοχών σε αγώνες που είναι απαραίτητοι για την βελτίωση και εξέλιξή τους. Εξάλλου λόγω του συγκοινωνιακού κόστους και του κόστους διαμονής που συνολικά ξεπερνά τα 300€, δεν συμμετείχαν και άλλοι αθλητές από τον Κένταυρο.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις και των προπονητή Σάββα Κηπουρό για την καλή προετοιμασία και στήριξη των νέων αθλητών.

Την αποστολή στήριξαν, η επιχείρηση εκπαιδευτηρίων πληροφορικής FUTUREKINTS και το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία.

Περισσότερα για το ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας, archery@islandgames.gr, 6936618366

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων