Η τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του Καζουλλείου Γυμνασίου

Η τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης  του Καζουλλείου Γυμνασίου

Η τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του Καζουλλείου Γυμνασίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 303 ΦΟΡΕΣ

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ροδινιού η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης του Καζουλλείου Γυμνασίου.

Μια βραδιά που εκτός από την απονομή απολυτηρίων, περιλάμβανέ την προβολή βίντεο διάρκειας 40 λεπτών με πρωταγωνιστές τους σημερινούς αποφοίτους στην διάρκεια δραστηριοτήτων της σχολικής τους ζωής στο Γυμνάσιο.

Στην σύντομη ομιλία του ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Τσατταλιός ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών τους μαθητές και τις μαθήτριες για την αγαστή συνεργασία, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο εξαιρετικό έργο των παιδιών του 15μελούς συμβουλίου και ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στη ζωή τους.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας Γιώργος Λυκοπάντης φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά και την αγάπη που έδωσαν στα παιδιά και μάλιστα εκ μέρους των αποφοίτων τίμησε με τιμητική πλακέτα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή απολυτηρίων στους αποφοίτους, τα οποία επέδωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθηγητές και καθηγήτριες του 4ου Γυμνασίου.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να αποχαιρετούνται, πριν τα παιδιά κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα στη ζωή τους.

Μετά το πέρας ακολούθησε μικρή δεξίωση προς τιμήν των αποφοίτων και των γονέων κατά την οποία πολλά παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους εκπαιδευτικούς τους.

Την εκδήλωση συντόνισε η μαθήτρια Δέσποινα Δουκιανού.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη