Ατιμώρητος κρίθηκε ανιψιός γνωστού Ιταλού σχεδιαστή

Ατιμώρητος κρίθηκε ανιψιός γνωστού Ιταλού σχεδιαστή

Ατιμώρητος κρίθηκε ανιψιός γνωστού Ιταλού σχεδιαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 597 ΦΟΡΕΣ

Από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου

Ατιμώρητος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 34χρονος, ανιψιός γνωστού σχεδιαστή Ιταλικής μόδας, ο οποίος κατηγορούνταν για προμήθεια και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για ιδία αποκλειστική χρήση.

Ο 34χρονος Ιταλός είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου 2014 στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 0,49 γραμ. κοκαΐνης και τρεις συσκευασίες που περιείχαν 0,17 και 0,18 και 0,24 γραμ της ουσίας MDMA. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τις ποσότητες αυτές τις προόριζε για δική του αποκλειστικά χρήση και τις είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Σε βάρος του Ιταλού ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και χθες η υπόθεση του εκδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο ενώπιον του οποίου ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 34χρονου κ. Στέλιος Κιουρτζής δήλωσε ότι ο πελάτης του ουδεμία σχέση έχει με ναρκωτικές ουσίες, και πως οι ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν οι πρώτες που προμηθεύτηκε κυρίως από περιέργεια και ορμώμενος από τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον καιρό εκείνο. Ωστόσο ουδέποτε έκανε χρήση αφού προηγήθηκε η σύλληψη του και η κατάσχεση των ποσοτήτων από την αστυνομία.

Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης και έκρινε ένοχο αλλά ατιμώρητο τον 34χρονο Ιταλό.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων