Την ομάδα υποστήριξης στελέχωσε η Ρόδος

Την ομάδα υποστήριξης στελέχωσε η Ρόδος

Την ομάδα υποστήριξης στελέχωσε η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 261 ΦΟΡΕΣ

Ποιοι είναι οι γιατροί, ο φυσικοθεραπευτής, ο διατροφολόγος, ο μασέρ, ο φροντιστής και ο υπεύθυνος αποδυτηρίων των «ελαφιών». Η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει τους Καλημέρη και Θεοδοσίου, παρά τις δυσκολίες. Ελεύθεροι θα πρέπει να θεωρούνται ο Μπιγκό, Ορ

Ένας από τους βασικούς πυλώνες που εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού οργανισμού είναι η στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα στηρίξει αποτελεσματικά την καθημερινότητά του.

Έχοντας κατά νου το παραπάνω αξίωμα, οι άνθρωποι της Ρόδου προχώρησαν στη συγκρότηση ενός νέου οργανογράμματος, μεριμνώντας καταρχήν για την επιστημονική υποστήριξη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

. Όπως ανακοινώθηκε, το ιατρικό επιτελείο των «ελαφιών» θα αποτελείται από τον ορθοπεδικό κ. Νίκο Άντερσεν, καθώς και από τον ιατρό γενικής ιατρικής κ. Γιάννη Μιχαηλίδη. Φυσικοθεραπευτής ανέλαβε ο κ. Παναγιώτης Λαουδίκος, διατροφολόγος ο κ. Μανώλης Μωράρης, ενώ μασέρ παραμένει ο κ. Γιώργος Μάτσης.
Επιπλέον, νέος φροντιστής της ομάδας είναι από χθες ο κ. Γιάννης Μαλλιάκας, με τον «πιστό στρατιώτη» της Ρόδου κ. Μιχάλη Βογιατζάκη, να συνεχίζει στη θέση του υπεύθυνου αποδυτηρίων και υλικού.

Η διοίκηση των πρωταθλητών, η οποία τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή συνεργασία, έχει ως επόμενο στόχο τη σύναψη συνεργασίας με νέο γενικό αρχηγό.
Σύντομα το ξεκαθάρισμα

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο πεδίο των ανανεώσεων.

Οι συζητήσεις με τους Γιάννη Καλημέρη και Αντώνη Θεοδοσίου θα συνεχιστούν, καθώς παρότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν, η διοίκηση θέλει να τους κρατήσει στην ομάδα. Αντίθετα, οι Εμίλ Μπιγκό, Λάκης Αξιώτης και Σωκράτης Ορφανίδης θα πρέπει ήδη να θεωρούνται ελεύθεροι.
Παίρνει Σωτήρι

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει τον κορμό της με ποδοσφαιριστές από τα Δωδεκάνησα, η Ρόδος είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Ντάνιελ Σωτήρι του Αντίμαχου.
Ο γεννημένος το 1994 αμυντικός κατέγραψε εξαιρετική χρονιά με τους Κώους όντας στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας βασικός και αναντικατάστατος και έπεισε τα «ελάφια» πως αξίζει την ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.