Στην Κάλυμνο η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Στην Κάλυμνο η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Στην Κάλυμνο η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Η βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, οικονομολόγος-νομικός, θα επισκεφθεί την Κάλυμνο, την Παρασκευή 22 Ιουλίου, και θα πραγματοποιήσει ομιλία γύρω από δημοσιονομικά ζητήματα της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων αλλά και πολίτες, μαζί με μέλη της Δ.Ο της ΝΔ Καλύμνου και θα συζητηθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 22 Ιουλίου
14:00 Άφιξη- υποδοχή
Συνάντηση με τον Έπαρχο κ. Θεμέλαρο Ιωαν. και τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γαλουζή Ιωαν. στο δημοτικό μέγαρο, λοιπές αρχές και εκπροσώπους φορέων
16:00 Παρουσία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην εκπομπή Εν Καλύμνω του Αιγαίο ΤV
Eλαφρύ γεύμα – ανάπαυση
20:30 Ομιλία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου, με θέμα: “Η Ελλάδα της Κρίσης: Προοπτική και Προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από αυτή”.
Δείπνο

Σάββατο 23 Ιουλίου
Επίσκεψη στην κεντρική πλατεία και αγορά
Επίσκεψη στον Άγιο Σάββα
Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Άργος
13:00 Αεροδρόμιο-αναχώρηση
Σκοπός των συναντήσεων είναι η επικαιροποίηση και καταγραφή των προβλημάτων, καθώς και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, μέσα στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον.

«Η Νέα Δημοκρατία, ως Κόμμα ευθύνης, είναι αποφασισμένη να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα των νησιών μας και να αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτό που λέγεται νησιωτικότητα . Έτσι μόνο θα καταλήξουμε στη Νέα Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία, που έχει υποσχεθεί ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Η Δημοτική Ομάδα Καλύμνου της Ν.Δ σας προσκαλεί στην ανοιχτή ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου ,στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου στις 20:30 , με θέμα: “Η Ελλάδα της Κρίσης: Προοπτική και Προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από αυτή”.
Προσκεκλημένη μας κεντρική ομιλήτρια είναι η βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, οικονομολόγος - νομικός, υπεύθυνη του τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής.
Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί διότι πιστεύουμε ότι μόνο με ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες μπορούν να διαμορφωθούν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της “Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία”, θα βγάλουν επιτέλους τη Χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο