Τέσσερις αγωνιστικές σε Παπακώστα, Μπανγκούρα

Τέσσερις αγωνιστικές σε Παπακώστα, Μπανγκούρα

Τέσσερις αγωνιστικές σε Παπακώστα, Μπανγκούρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Εξετάζεται η πρόταση μεταφοράς της ποινής στο επόμενο ανοιχτό τουρνουά

Οι επεισοδιακοί προημιτελικοί του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ που έγιναν την περασμένη Παρασκευή είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία δύο αθλητών.

Στο παιχνίδι των Οικονομολόγων με το Hermes και των Μπασκετόφιλων με το ΤΕΕ, ο διαιτητής Γιώργος Ξανθός έγινε το επίκεντρο έντονων παραπόνων και υβριστικής συμπεριφοράς κι αυτό είχε ως (φυσική) συνέπεια την τιμωρία και μάλιστα βαριά των Φώτη Μπανγκούρα και Παναγιώτη Παπακώστα αντίστοιχα.

Κι επειδή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους έχουν ολοκληρωθεί για φέτος, εξετάζεται από τους αρμόδιους το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η ποινή στην επόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά: «Η πειθαρχική επιτροπή του 5ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων και τις εκθέσεις των διαιτητών, τιμωρεί με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών (λόγω εξύβρισης) τους αθλητές Παναγιώτη Παπακώστα (Μπασκετόφιλοι) και Φώτη Μπανγκούρα (Οικονομολόγοι).

Το μέλος της ΚΕΔ/ ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 5ου ανοιχτού τουρνουά, Γιάννης Στάλας, εισηγήθηκε οι ποινές των τιμωρημένων αθλητών να μεταφέρονται και σε επόμενα πιθανά αντίστοιχα τουρνουά, κάτι το οποίο θα συζητηθεί προσεχώς από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα