ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν έχει χρόνο για γκρίνιες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν έχει χρόνο για γκρίνιες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν έχει χρόνο για γκρίνιες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Κατήφεια, απογοήτευση και προβληματισμός για την εμφάνιση και την ήττα από τον ʼρη. Το σκηνικό στον Ολυμπιακό είναι εύλογο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερες αναλύσεις. «Μόνο νίκη με ΑΕΚ» πλέον το σύνθημα ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή των πλέι

Η νέα ήττα από τον ʼρη (τρίτη σερί στο συγκεκριμένο γήπεδο, χωρίς μάλιστα ο Ολυμπιακός να σκοράρει) φέρνει τους ερυθρόλευκους σε δύσκολη θέση τόσο για τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ, όσο και ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια.

Επειδή αυτή τη στιγμή λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά, η προσπάθεια αυτές τις μέρες είναι να στηριχθεί η ομάδα και να μπορέσει να μαζέψει τα κομμάτια της για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται στα επόμενα ματς ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι όποιες άλλες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τα πλέι οφ, καθώς πλέον όλοι βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται δραστικές αλλαγές στην ομάδα για να γίνει ξανά δυνατός και αποτελεσματικός.

Με αυτό το σκεπτικό το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (Κυριακή 19.00), στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Τοροσίδης κάνει προσπάθεια να προλάβει για να παίξει δεξιά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι ξανά βασικός, όπως πιθανώς και ο Ντάρμπισιρ. Ο Γκαλίτσιος συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα χάσει δύο ματς από τα επόμενα τέσσερα, ενώ ακόμη επτά παίκτες του Ολυμπιακού είναι στο όριο, εκ των οποίων ο Ντουντού έφτασε στις 6.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!