Σώθηκαν από την γεώτρηση στον Καλαμώνα

Σώθηκαν από την γεώτρηση στον Καλαμώνα

Σώθηκαν από την γεώτρηση στον Καλαμώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Παρά το γενικευμένο πρόβλημα που υπάρχει φέτος με την έλλειψη νερού σε αρκετές περιοχές της Ρόδου, λόγω ανομβρίας, στον Θεολόγο δεν αντιμετωπίζουν φέτος τέτοιο ζήτημα, χάρη στη νέα γεώτρηση που τέθηκε σε λειτουργία στην περιοχή του Καλαμώνα.

Για τον λόγο αυτό, η Τοπική Κοινότητα ευχαριστεί δημόσια, τον Δήμαρχο Ρόδου, τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΡ για την ανταπόκρισή στους στις ανάγκες του χωριού. Παράλληλα απευθύνουν ευχαριστίες και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Αναλυτικά:
«Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τσαλώλης και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Τσίκκη, για την νέα γεώτρηση του Καλαμώνα που τέθηκε σε λειτουργία και έδωσε λύση στην υδροδότηση του Θεολόγου, αλλά και στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Ρόδου που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες του χωριού και συμμετέχουν ενεργά για να δίνουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις και κάθε είδους βοήθεια για την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν, στην Κοινότητα του Θεολόγου.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειακό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Γραφείου κίνησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την πολύτιμη συνεισφορά, που παρέχει στη Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου, παραχωρώντας τα μηχανήματα έργων για χωματουργικές εργασίες, διαμόρφωση δρόμων, χαλικοστρώσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, καθώς είναι πάντα στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου».

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών