Καμπ μπιτς βόλεϊ στην Ρόδο με το Μανόλη Ρουμελιώτη

Καμπ μπιτς βόλεϊ στην Ρόδο με το Μανόλη Ρουμελιώτη

Καμπ μπιτς βόλεϊ στην Ρόδο με το Μανόλη Ρουμελιώτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 441 ΦΟΡΕΣ

Μετά τα Χανιά και την Αθήνα, σειρά παίρνει η Ρόδος και θα πραγματοποιηθεί από 25 ως 31 Ιουλίου. Τι λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής στην «Α.Ρ.» για τη διοργάνωση, τα ταλέντα αλλά και την αναγκαία ύπαρξη μέτρων για την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση των επιτυχι

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκινά και πάλι την προσπάθεια για να βρει τα νέα «αστέρια» του μπιτς βόλεϊ. Πραγματικά… αστέρια που θα βάλουν πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοντά του καταξιωμένοι συνεργάτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο άθλημα. Ο Παναγιώτης Λακασάς, η Πόλα Κίτσου, ο Θανάσης Πανούσος, η Βάσω Καραντάσιου.

Σε αυτό το πλαίσιο η Beachlife Experience διοργανώνει σε Χανιά, Αθήνα και Ρόδο το Οlympic Games 2024 Talent scouting beach volleyball camp, που θα περιλαμβάνει:
-Προπόνηση, εκμάθηση, Θεωρητικά μαθήματα, Βίντεο ανάλυσης
-Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ συμμετεχόντων
-Executive group επίλεκτων αθλητών
-Διπλώματα, αναμνηστικά μπλουζάκια, report αξιολόγησης
-Επίσκεψη προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού
-Snach γεύμα, αναψυκτικά, νερά

Το εν λόγω καμπ έρχεται αυτή την φορά στο νησί μας έχοντας σαν σταθμούς προηγούμενα τα Χανιά και την Αθήνα.

Στην Ρόδο θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 25 του μήνα μέχρι τις 31 Ιουλίου και σαφώς σε αυτό μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 10-17 ετών.
Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την κ. Τασία Καρπαθάκη στο τηλ. 6946521790 και στο mail tasia@12sports.gr

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ : «ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ…»
Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είναι ο ιθύνων νους αυτού του καμπ, που σκοπό έχει να αναδείξει ταλέντα μικρής ηλικίας στην άμμο, με μελλοντικό στόχο να αποκτήσουν την τεχνική αλλά και τις εμπειρίες που πρέπει, αλλά και να πλαισιώσουν τις τάξεις των Εθνικών ομάδων μελλοντικά με την κατάλληλη δουλειά.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που τον συνοδεύει και στη σάλα αλλά και στην άμμο.

-Το 2001 ήταν τεχνικός συντονιστής των Εθνικών μας ομάδων του μπιτς βόλεϊ και βοηθός Ομοσπονδιακού προπονητή.

-Το 2004 ήταν αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής του μπιτς βόλεϊ

-Μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων έγινε Ομοσπονδιακός τεχνικός και τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων του μπιτς βόλεϊ, έως τον Νοέμβριο του 2008. Σαν ομοσπονδιακός κοούτσαρε τις Εθνικές μας ομάδες, σε 593 διεθνείς αγώνες.

-Υπήρξε προπονητής στην ΟΦΑ Απολλώνιου στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών ως τον Απρίλιο του 2010, οπότε έγινε και πάλι Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

-Τον Απρίλιο του 2009 αναλαμβάνει τις Εθνικές ομάδες της Κύπρου έως τον Αύγουστο του 2013 κι επιστρέφει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και φυσικά την ΑΕΚ.

Ο σπουδαίος προπονητής δέχτηκε να μιλήσει στην Α.Ρ. για το καμπ και τις προσπάθειες που προηγήθηκαν σε Αθήνα και Χανιά αλλά και που μπορεί να φτάσει το Ελληνικό μπιτς βόλεϊ στη χώρα μας από αυτές τις ηλικίες.

-Κόουτς τι θα περιλαμβάνει το καμπ που διοργανώνεται στη Ρόδο και του οποίου ηγείστε μαζί με άλλους αξιόλογους συνεργάτες;

-Περικλείει πολλή προπόνηση, θεωρητικά μαθήματα αρχικά που αφορούν το άθλημα, μετρήσεις σε ότι αφορά τα μικρά παιδιά και αξιολογήσεις από μέρους μας για το μέχρι μπορούν να φτάσουν. Θα έχουμε επίσης μια κατ ιδίαν συνάντηση με τους γονείς των παιδιών, για τις προοοπτικές που θα έχουν στο άθλημα αλλά και για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Οπωσδήποτε μέσα από αυτό το καμπ θα επιλεγούν κάποια παιδιά με δική μας πρωτοβουλία, που υποτίθεται πώς με την κατάλληλη δουλειά θα φτάσουν στο σημείο μελλοντικά, να πλαισιώσουν τα Εθνικά μας συγκροτήματα. Είναι φυσιολογικό για μας να ψάχνουμε να βρούμε παιδιά, που θα αυξάνουν τις επιλογές μας σε υψηλό επίπεδο μελλοντικά, αλλά και με πολλή δουλειά.

-Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες που έγιναν σε Χανιά και Αθήνα;

-Στα Χανιά δεν είχαμε πολλές συμμετοχές καθώς υπήρχαν κακές καιρικές συνθήκες και δεν έγινε η δουλειά που έπρεπε. Για την Αθήνα δεν το συζητάμε, έγινε χαμός και είχαμε αρκετές και καλές επιλογές στο σκάουτινγκ. Υπήρξε ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στη Ρόδο.

-Αξιοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο αυτή η τεράστια πρόοδος του αθλήματος στη χώρα μας;

-Οφείλω να πω, πώς θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αξιολόγηση στα ταλέντα της χώρας μας. Υπάρχει τεράστια εξέλιξη αλλά και τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς αθλητές-τριες, αλλά κύρια από παιδιά μικρής ηλικίας που είναι περισσότερο ερασιτέχνες. Υπάρχουν επιτυχίες κατά καιρούς σε διεθνές επίπεδο. Νομίζω πώς πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις, για να αξιοποιηθεί και το ταλέντο των παιδιών, αλλά και η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα να δρέψει σύντομα καρπούς.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα