Πετυχημένο το καμπ του μπιτς βόλεϊ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το camp beach volley και το αναπτυξιακό τουρνουά που διοργάνωσε η Τοπική επιτροπή βόλεϊ Δωδεκανήσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη των σωματείων της Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ στα γήπεδα beach volley του Αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα».

Τα παιδιά πέρασαν μια "γεμάτη" εβδομάδα με ενδιαφέρουσες προπονήσεις, παιχνίδια beach volley και θεωρητικά μαθήματα από τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη και το συνεργάτη του Μάκη Μαργαρίτη.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης με παιδιά του μπιτς βόλεϊΟ Μανώλης Ρουμελιώτης με παιδιά του μπιτς βόλεϊ

Παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα καθώς και τις αξιολογήσεις τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά καθώς όλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, αθλητές, γονείς και διοργανωτές!

Στο τουρνουά που διοργανώθηκε, με τη λήξη του camp στην κατηγορία Κ15 νικήτριες ήταν οι Βενετσιάνα Πανιέρα / Ασημίνα Προβατοπούλου, ενώ τη 2η θέση κατέλαβαν οι Ειρήνη Γεράκη / Κατερίνα Ευθυμίου.

Στις ηλικίες κάτω των 13 ετών (Κ13) οι Νοέμη Ντούσκου / Ηλίας Ρέγκλης νίκησαν στον τελικό τις Ελένη Μαστόρου / Χριστίνα Παρασκευά.

 Η Τ.Ε. ευχαριστεί, τους προπονητές που βοήθησαν στην επιτυχία του καμπ και του τουρνουά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ επίσης τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ καθώς η συνεισφορά τους ήταν πολύτιμη για τους διοργανωτές και τα παιδιά:

τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΡΟΔΟΥ για τα εξαιρετικά πρωινά των παιδιών και ιδιαιτέρως τον κ. Κώστα Τζάνο την εταιρεία Super Market Τσισιμοίρη για τα νερά και την εταιρεία AFRIC AE για τα φρούτα.