«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» για τα «ελάφια»

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» για τα «ελάφια»

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» για τα «ελάφια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί σήμερα τα μέλη και τους φίλους της Ρόδου η διοίκηση, προκειμένου να ακούσει από κοντά την κριτική που ασκείται μέσω διαδικτύου

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΔ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου η διοίκηση της Ρόδου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες το απόγευμα, η Γ.Σ. συγκαλείται προς ενημέρωση των μελών και κλείνει με τη φράση «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Η επιλογή της μόνο τυχαία δεν μοιάζει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι έντονα προβληματισμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και από σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες για τον τρόπο που χειρίζονται τις υποθέσεις της ομάδας, οπότε αυτό που ουσιαστικά επιδιώκουν, είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους κάνουν κριτική εκ του μακρόθεν, να την κάνουν και από κοντά.

Οι παράγοντες των «ελαφιών» είναι αποφασισμένοι να ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια τα μέλη για τα ζητήματα και τα προβλήματα της ομάδας και για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και κατά κάποιο τρόπο, να ζητήσουν μία επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους προς τα πρόσωπά τους. Ταυτόχρονα θα στείλουν το μήνυμα πως η άσκηση κριτικής προϋποθέτει την ενεργό συμμετοχή, με την υποσημείωση πως όποιος νομίζει ότι μπορεί να διοικήσει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτος,

Προετοιμασία με νέο πρόσωπο
Τον 24χρονο Τούρκο επιθετικό Μάλι Αϊντίν δοκιμάζει από χθες η Ρόδος. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες της χώρας του, φορώντας και τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, έφτασε χθες το πρωί στο νησί και έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό. Αν πείσει για τη δυνατότητά του να προσφέρει στο Σάββα Ορφανίδη αυτό που χρειάζεται στη γραμμή κρούσης, θα αποκτηθεί. Κατά τα άλλα, η χθεσινή προπόνηση κύλησε με δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, στην εκρηκτικότητα και στο τελείωμα των φάσεων.

κτός προγράμματος έμεινε ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες του, καθώς και ο Θεόδωρος Πούτσι. Γύρω από την απουσία του 24χρονο περιφερειακό επιθετικό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, με τη διοίκηση να την αποδίδει σε ασθένεια.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης