Συγχωνεύονται Καζώνης και Κάλυμνος 2000

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι, ανακοινώθηκε επισήμως η ένωση των δύο ιστορικών σωματείων στίβου της Καλύμνου: του Καζώνη και του Κάλυμνος 2000.

Η συνέντευξη δόθηκε στον φιλόξενο αύλειο χώρο του «club 13-23» και παρόντες στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του Καζώνη Γιώργος Ρούσσος, ο εκπρόσωπος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και μέλος του Καζώνη Δημήτρης Χαντσαρίδης, ο προπονητής του Κάλυμνος 2000 Ξενοφών Κουτελάς, ο προπονητής του Καζώνη Νικόλαος Κορφιάς η παλιά αθλήτρια και αντιπρόεδρος του Καζώνη Μαρία Ζωίδη, οι αθλήτριες Μαρία Μαγκούλια, Μαρία Ζωγραφάκη, Ζαγοριανού, Άννα Μανιά και ο αθλητής Αντώνης Ρούσσος.

Πρώτος το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Καζώνη Γιώργος Ρούσσος, ο οποίος ανέφερε:

«Στόχος της σημερινής συνέντευξης Τύπου είναι η ανακοίνωση στους συμπολίτες μας ,στους φίλους του αθλητισμού και του στίβου και σε όλους του Καλύμνιους, για  την Ένωση των δύο σωματείων του νησιού μας, του Καζώνη και του Κάλυμνος 2000. Απ’ αυτή τη στιγμή, μετά από μακρά περίοδο προεργασίας και ωρίμανσης ψυχολογικής και διαδικαστικής , είμαστε σε θέση να πούμε ότι ξεκινάμε από το τέλος αυτής της συνέντευξης, τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, έτσι ώστε να έχουμε το ευτυχές γεγονός στο τέλος του Φθινοπώρου της Ένωσης των δύο Σωματείων, με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα και για το στίβο και τον αθλητισμό και την εκπροσώπηση της Καλύμνου.»

Ακολούθως το λόγο έλαβαν και χαιρέτισαν αυτή την Ένωση των δύο σωματείων, οι προπονητές τους και οι αθλήτριες και αθλητές.

Κλείνοντας ο Γιώργος Ρούσσος είπε ότι ο νέος τίτλος θα είναι «Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000».

Επίσης ευχαρίστησε το συμπατριώτη του Γιάννη Χαλίκο για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων μέσω της συναυλίας του Πάνου Κιάμου την Κυριακή, καλώντας τον κόσμο να παραστεί.

Σημαντικό κομμάτι στην ενίσχυση υπήρξε και από το Δήμο Καλυμνίων, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα προμήθειας στρώματος αλμάτων και αποκατάστασης ταρτάν στο γήπεδο.