Πήγασος Κρεμαστής: Τη Χαλκιά ανακοίνωσε …η Βελούδου!

Πήγασος Κρεμαστής: Τη Χαλκιά ανακοίνωσε …η Βελούδου!

Πήγασος Κρεμαστής: Τη Χαλκιά ανακοίνωσε …η Βελούδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 596 ΦΟΡΕΣ

Το μεταγραφικό απόκτημα του Πήγασου δήλωσε με χαρά ότι θα έχει συμπαίκτριες και πάλι τις Καραμπατζάκη και Χαλκιά

Τη Δευτέρα αναμένεται στη Ρόδο η Κατερίνα Χαλκιά προκειμένου να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και να συζητήσει με τον Βαγγέλη Αθανασιάδη το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Πήγασο.

Ωστόσο, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Κρεμαστής, Γεωργία Βελούδου, την «ανακοίνωσε» ήδη καθώς σε δηλώσεις της τόνισε πως θα είναι και πάλι συμπαίκτριες τόσο με την Καραμπατζάκη όσο και με την Χαλκιά!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο syros-sports.gr, που είναι και ο τόπος καταγωγής της, είπε μεταξύ άλλων: «Είχα αρκετές προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βέβαια, ήμουν σε μια στάση αναμονής. Αυτό διότι περίμενα μια απάντηση για ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία (στον τομέα της ψυχολογίας). Οπότε δεν μπορούσα να κλείσω ακόμα σε κάποια ομάδα».

Άραγε τι ήταν αυτό που την παρακίνησε για να πει το «ναι»; «Ήθελα ν’ αλλάξω παραστάσεις στη ζωή μου (αγωνιζόταν σε Αθηναϊκό, Ζωγράφου, Πεύκη και Αγία Παρασκευή). Ο συνδυασμός μπάσκετ, δουλειά και νησί ήταν δελεαστικός. Η ιδέα και μόνο με συνάρπαζε. Πήγα στη Ρόδο και μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας τους οποίους ευχαριστώ πολύ και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Μου άρεσε πολύ η προσέγγιση που έγινε».

Ως... ψυχολόγος, πώς ψυχολόγησε τη συγκεκριμένη ομάδα; «Ως την ιδανική λύση για εμένα!»
Η 23χρονη Συριανή και άλλοτε μέλος του Α.Ο Ερμούπολης δεν θα είναι μόνη της. «Θα έχω τη Μάγδα Καραμπατζάκη και την Κατερίνα Χαλικιά με τις οποίες ήμαστε μαζί στον Αθηναϊκό».

Νέα ομάδα, νέοι στόχοι; Η Γεωργία Βελούδου ήταν ξεκάθαρη. «Σε πρώτη φάση θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να παραμείνουμε κατηγορία. Διότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και δεν θέλουμε να είμαστε ένα… μπαμ.
Προσωπικά, έχω ως προτεραιότητα να γουστάρω το μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.