Ολοκληρώθηκε η Πρώτη Εβδομάδα Λειτουργίας του νέου καταστήματος Praktiker στη Ρόδο

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 15ου καταστήματος  της Praktiker, στη Ρόδο, παρουσία των τοπικών αρχών και της διοίκησης της Praktiker Hellas. Τα εγκαίνια ακολούθησε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Ήδη, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του, το νέο κατάστημα αγκαλιάστηκε από τους πελάτες του και προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον τους. Την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του, περισσότεροι από 6.000 ήταν οι επισκέπτες που έσπευσαν να γνωρίσουν το νέο κατάστημα, ενώ την πρώτη εβδομάδα οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 20.000 συνολικά.

Το κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και θέρμη το νέο κατάστημα της Praktiker Hellas, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα αλλά και τη χρησιμότητά του τόσο για το νησί της Ρόδου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Τη στήριξή τους στο νέο κατάστημα της Praktiker, έδειξαν έμπρακτα και οι τοπικές αρχές της Ρόδου, με τη συμμετοχή τους στην επίσημη τελετή εγκαινίων. Συγκεκριμένα, στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι κ. Φ. Χατζηδιάκος, Δήμαρχος Ρόδου, Γ. Φλεβάρης, Αντιπερειφεριάρχης Ν. Αιγαίου, μέλη του επιτελείου του Δημάρχου καθώς και εκπρόσωπος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κύριλλου, οι οποίοι τέλεσαν τα εγκαίνια με τη Διοίκηση της Praktiker Hellas.

Ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μέσα σε μόλις 4 μήνες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία του νέου μας καταστήματος που αποτελεί κόσμημα για την οικογένεια της Praktiker Hellas, και μάλιστα σε ένα τόσο όμορφο μέρος, τη Ρόδο.

Το νέο κατάστημα, έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακής μας πορείας και έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, γιατί βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των κατοίκων και επαγγελματιών της Ρόδου αλλά και των γειτονικών νησιών.

Πιστεύουμε ότι τα πλεονεκτήματα του νέου μας καταστήματος είναι πολλά, ένα όμως από τα πλέον σημαντικά είναι οι άνθρωποί του, μία δεμένη και δυνατή ομάδα εξαιρετικών επαγγελματιών. Καλώς βρεθήκαμε στην όμορφη Ρόδο λοιπόν!».

Παράλληλα, κοινό σημείο όλων των ομιλιών που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αποτέλεσε η αναγνώριση της προστιθέμενης αξίας που έχει η επένδυση της Praktiker Hellas, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, καθώς το νέο κατάστημα Praktiker αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημιουργία 50 νέων θέσεων εργασίας, αλλά και την τόνωση του ανταγωνισμού.

Το άνοιγμα του 15ου καταστήματος της Praktiker Hellas συμπληρώνει την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρίας και ενδυναμώνει το στόχο της να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της σε ολοένα και περισσότερα σημεία πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των κατοίκων της Ρόδου,  και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής (Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος και Αστυπάλαια, κλπ) σε επίπεδο λιανικής, όσο και των επαγγελματιών (ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, κλπ) μέσω του εξειδικευμένου τμήματος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων “Praktiker Business”.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια του νέου καταστήματος συνδυάζονται με μια σειρά προωθητικών ενεργειών, ειδικού προϊοντικού καταλόγου, αλλά και ειδικών προσφορών και υπηρεσιών αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Praktiker Ρόδου, αλλά και με ένα Μεγάλο Διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

Επιπλέον πληροφορίες για το νέο κατάστημα αλλά και για ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της Praktiker Hellas μπορείτε να βρείτε στο www.praktiker.gr.