Με... πασαρέλα η «Aegean Regatta»

Ένα ακόμα κύπελλο για τους συμμετέχοντες στην «Aegean Regatta» προστίθεται φέτος με το διαγωνισμό για την καλύτερη στολή πληρώματος. Μία πασαρέλα 8μ., θα στηθεί και θα περιμένει τους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τη στολή με την οποία θα βρίσκονται στο σκάφους τους. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα είναι έμπειροι επαγγελματίες της μόδας και ανεξάρτητοι από τον ιστιοπλοϊκό χώρο. Ο διαγωνισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη κατά την τελετή λήξης του αγώνα, με τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

Μπορούν να συμμετέχουν 1-3 άτομα του πληρώματος ή η στολή να παρουσιαστεί από μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα στο χώρο της εκδήλωσης.
Η στολή μπορεί να είναι γυναικεία ή και ανδρική.
Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές στολές, μπορεί να παρουσιαστεί οποιαδήποτε από αυτές (στολή εντός ή εκτός του σκάφους, casual, technical, απονομών κλπ).

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@aegeanregatta.gr και στη Γραμματεία του αγώνα κατά την εγγραφή. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: Λιάνα Γιαλούση 6985715507.

Όσον αφορά τις συμμετοχές στον αγώνα, αυτές έχουν φτάσει τις 54, δέκα μέρες πριν δοθεί η εκκίνηση για μια νέα…περιπέτεια. Η Αegean Regatta θα γίνει από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το λιμάνι εκκίνησης είναι η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για τη Μύρινα της Λήμνου. Επόμενος σταθμός θα είναι ο Άγιος Ευστράτιος, μία καινοτομία της Ρεγκάτας του Αιγαίου καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο νησί θα αποτελέσει προορισμό ιστιοπλοϊκού αγώνα, μετά o Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη.  

Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.