Συνηθισμένες απουσίες συν ένα απρόοπτο για τον Αστέρα

Με μοναδικό απρόοπτο την ψύξη που καθήλωσε τον Θεόδωρο Θεοδωρακόπουλο και του στέρησε τη δυνατότητα να δώσει το παρών στην προπόνηση, συνεχίστηκε  χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Μασσάρων.

Οι άλλες δύο απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Σάββας Σταυρίδης του ήταν γνωστές εξ αρχής και έχει συμβιβαστεί, έστω και με…μισή καρδιά, καθώς δεν παύει οι Ερτζάν Κιλασίν και Δημήτρης Διονυσακόπουλος να αποτελούν δύο βασικά «γρανάζια» της «μηχανής» του Αστέρα και ο τεχνικός των Μασσαρενών θα τους ήθελε ενταγμένους στην ομαδική δουλειά.

Ο Κιλασίν ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στα φιλικά παιχνίδια. Η περίπτωση του Διονυσακόπουλου είναι πιο σύνθετη, καθώς η φύση της δουλειάς του θα του επιτρέψει να μπει στο γήπεδο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στον αντίποδα, στις προπονήσεις συμμετέχει ο στρατευμένος αμυντικός Μανώλης Φωτάρας, ο οποίος μετατέθηκε στη Ρόδο και ο Σάββας Σταυρίδης τον υπολογίζει κανονικά.  Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο στις 4:45 στο γήπεδο των Μασσάρων, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρδου. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό.

Ευχαριστίες για το κλιματιστικό
Νέο κλιματιστικό διαθέτουν από χθες τα αποδυτήρια του γηπέδου των Μασσάρων. Οι άνθρωποί του ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία Στέφανο Κατσαρά, ιδιοκτήτη της εταιρίας Clima Invest, καθώς και τους συνεργάτες του, τόσο για τη δωρεά, όσο και για την εγκατάσταση.

Κυριακή με γλέντι
Γλέντι με ζωντανή μουσική, σουβλάκια και άφθονη μπύρα, διοργανώνει την Κυριακή, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ο Αστέρας στην πλατεία των Μασσάρων και καλεί όλους τους φίλους του να δώσουν το παρών.