Περιοδεία του Χ. Κόκκινου στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και σε δασικές περιοχές του νησιού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, στα πλαίσια των τακτικών επαφών του με τους πολίτες και των αυτοδιοικητικών παραγόντων του νησιού της Ρόδου και ανταποκρινόμενος σε σειρά προσκλήσεων, περιόδευσε το χρονικό διάστημα 4 - 9.8.2016 σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού (Φάνες, Παστίδα, Αρχίπολη, Ιαλυσός Μαριτσά, Λίνδος) όπου συμμετείχε σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και συζήτησε θέματα και προβλήματα που αφορούν τις περιοχές που επισκεύθηκε.

Επίσης, συνοδευόμενος από το Διοικητή και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, περιόδευσε σε δασικές περιοχές του νησιού στα πλαίσια των πολιτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο.

Τέλος, συμμετείχε και μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών που τίμησε τους αριστεύσαντες μαθητές της περιοχής.

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε «στην ανάγκη να επενδύσει σταθερά η Πολιτεία στην εκπαίδευση, που αποτελεί εθνική προτεραιότητα, διότι η επένδυση στην παιδεία είναι η απάντηση στην κρίση». Συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και το Σύλλογο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να επιβραβεύσει και να ενθαρρύνει με αυτόν τον τρόπο τους μαθητές των Φανών.