Σήμερα στις 5 το απόγευμα η κηδεία του Στάθη Τριανταφύλλου

Σήμερα στις 5 το απόγευμα η κηδεία του Στάθη Τριανταφύλλου

Σήμερα στις 5 το απόγευμα η κηδεία του Στάθη Τριανταφύλλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5140 ΦΟΡΕΣ

Σκοτώθηκε προχθες τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα

Άδικο θάνατο, βρήκε χθες τα ξημερώματα, ο 58χρονος Στάθης Τριανταφύλλου, από την Απολακκιά, γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου και ιδιοκτήτης του «Μέθεξη».

Ο Στάθης Τριανταφύλλου, έχασε τη ζωή του στις 3 περίπου τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ψαροπούλας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, ο 58χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, η πτώση στο έδαφος και η πρόσκρουσή του στη συνέχεια σε κολώνα φωτισμού, απέβη μοιραία, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Είχε ξεκινήσει λίγα λεπτά νωρίτερα, αφού έκλεισε το κατάστημά του (Μέθεξη) και κατευθύνονταν προς το σπίτι του. Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια, πως έγινε το κακό.
Η είδηση του θανάτου του Στάθη Τριανταφύλλου, γνωστού επιχειρηματία σε ολόκληρη τη Ρόδο και όχι μόνο, βύθισε στο πένθος, την οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινωνία της Ρόδου και της Απολακκιάς απ’ όπου κατάγονταν.
Ο Στάθης, ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, δημιουργικός και πρωτοπόρος, που δεν φοβόταν να σχεδιάσει και να κάνει πράξει τα όνειρά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα στο κοιμητήριο Απολακκιάς, ενώ παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ των δομών στήριξης και αλληλεγγύης.

Στη «Ρ» είχε παραχωρήσει σχετική συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες και είχε «ξεδιπλώσει» τη ζωή του, από το ξεκίνημά του μέχρι τις μέρες μας.
Ιδιοκτήτης του «Πέρα βρέχει» στην Απολακκιά την δεκαετία του ’80. Στη συνέχεια του Ηριδανού. Και σήμερα του ΜΕΘΕΞΗ. Τριάντα πέντε περίπου χρόνια στο χώρο.
Του άρεσε το... φευγιό! Έτσι είχε πει στην συνέντευξή του στη «Ρ»: «Το φευγιό μ΄ αρέσει, βασικά το ταξίδι μ΄ αρέσει χωρίς προορισμό. Μέχρι Μασσαλία έφτασα με το τροχόσπιτο. Εμένα μ΄ αρέσει να ταξιδεύω μόνος, βρίσκεις τον εαυτό σου, κι η μοναξιά σε κάνει να σκέφτεσαι πολλά πράγματα, συν το ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο. Μια φορά είχα φύγει, πήγα στον Πειραιά χωρίς προορισμό χωρίς τίποτα, κι έριξα κέρμα για βορρά ή νότο. Το ΄χω κάνει κι αυτό”.

Δούλευε από 12 χρονών παιδί. Ο πατέρας του (όπως εκμυστηρεύτηκε στην συνέντευξη) έλεγε: «να γίνετε χρήσιμοι άνθρωποι, καλοί άνθρωποι, ρουφιάνοι και ψεύτες να μην είστε. Θέλεις κάτι κέρδισέ το.

Έχει την ομορφιά του, έχει την γοητεία του και δεν θα σε κοιτάξει κανείς με μισό μάτι». Πάνω σ΄ αυτές τις ράγες βάδισα. Εμείς εκεί στην Απολακκιά είμαστε περίεργη φυλή ανθρώπων. Είμαστε αλληλέγγυοι» – είχε επισημάνει.

Κι έκλεισε την συνέντευξη με τους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ, τον οποίο λάτρεψε:
«Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχω ακόμα ταξιδέψει, τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουνε μεγαλώσει ακόμα… κι αυτό που θέλω να σου πω το πιο όμορφο απ΄ όλα, δεν στο ΄χω πει ακόμα»... Για τους ανθρώπους που αγαπώ είναι αυτό.»

Διαβάστε ακόμη

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια