Θα προσκληθεί η Κορακάκη στη Ρόδο

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής στο Ρίο, Άννα Κορακάκη, θα προσκληθεί επισήμως από το Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου ώστε να παραβρεθεί σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις της Καποδιστρίου μόλις ανακαινισθούν. Αυτό γνωστοποίησε ο ροδίτικος όμιλος χθες, με την ανακοίνωση να έχει όπως παρακάτω:

«Μετά από τις επιτυχίες της κ. Άννας Κορακάκη εις τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τόσον εις το Αεροβόλο όπλο, όσον και εις το πιστόλι 25μ. σταθερού στόχου, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου, Ιωάννης Γ. Χαρίτος συνεκάλεσε εκτάκτως  το Συμβούλιο και μετά από εισήγησίν του, απεφάσισαν τα ακόλουθα:

1. Να σταλούν συγχαρητήρια εις τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη για τις επιτυχίες της οι οποίες καθιστούν υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τη σκοπευτική οικογένεια

2. Να κληθεί με έξοδα του συλλόγου η Ολυμπιονίκης και να φιλοξενηθεί εις την Ρόδο, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκαταστάσεως και ανακαινήσεως του Σκοπευτηρίου, προκειμένου να γίνει ειδική τελευτή εντός του Σκοπευτηρίου Αεροβόλων Όπλων της οδού Καποδιστρίου, το οποίον από τις 22 Ιανουαρίου 2016 διοικείται κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου κ.  Φωτίου Χατζηδιάκου και ομόφωνου αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, από τον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου (ΣΚΟΡ).

3. Να ενημερωθεί σχετικώς η Ολυμπιονίκης προκειμένου να καθορισθούν οι λοιπές λεπτομέρειες της αφίξεώς της.
4. Να δοθεί το παρόν εις τον τοπικό Τύπο.»