Σειρά επαφών με φορείς της Καλύμνου είχε ο Φιλήμονας Ζαννετίδης

Το νησί της Καλύμνου επισκέπτεται ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, για να παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής Μελιού Καλύμνου, που ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη.

Στην διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Ζαννετίδης έχει σειρά επαφών με τους εκπροσώπους Συλλόγων, με σκοπό να εξετάσει τα προβλήματα των αντίστοιχων κλάδων, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του.

Ειδικότερα, στο Επαρχείο Καλύμνου, παρόντος του Επάρχου κ. Γιάννη Θεμέλαρου, συναντήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου και Κω, κκ Μανώλη Κουλιά και Πέτρο Παπασεβαστό αντίστοιχα, όπου συζητήθηκαν θέματα αλιείας που αφορούν τα δύο νησιά αλλά και την Δωδεκάνησο γενικότερα.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους φορείς της Καλύμνου, όπως ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων και οι Σύλλογοι Μελισσοκόμων του νησιού.

Αύριο το μεσημέρι ο κ. Ζαννετίδης θα έχει συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Γαλουζή, στο Δημαρχείο του νησιού, στην διάρκεια της οποίας θα εξετασθούν θέματα του Δήμου.

Χθες το βράδυ, ο κ. Ζαννετίδης εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε εκδήλωση του Δήμου Καλύμνου, αφιερωμένη στους εκπροσώπους των Συλλόγων των απανταχού Καλυμνίων, που αυτές τις μέρες βρίσκονται στο νησί.