Απομένει ο γενικός αρχηγός στον Φοίβο

Απομένει ο γενικός  αρχηγός στον Φοίβο

Απομένει ο γενικός αρχηγός στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Την απάντηση του Θανάση Σύρμα περιμένουν στην ομάδα της Κρεμαστής

Με ένα ακόμα ζήτημα ασχολείται αυτές τις μέρες ο Φοίβος, προκειμένου ο πάγκος του να παρουσιαστεί «γεμάτος» στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Είναι αυτό του Γεν. Αρχηγού, το οποίο άφησε τελευταίο η Διοίκησή του, καθώς έκανε προτάσεις σε συγκεκριμένο ανθρωπο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να απαντήσει θετικά και να βοηθήσει τον σύλλογο της Κρεμαστής από αυτό το πόστο αυτό, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν.

Πρόκειται για τον Θανάση Σύρμα ο οποίος έχει δεχτεί προτάσεις γι αυτή την θέση, την οποία την γνωρίζει πολύ καλά καθώς είναι γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Η θέση στον πάγκο της ομάδας, είναι ακόμα άδεια, καθώς ο Θανάσης Σύρμος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να απαντήσει, εξαιτίας του μικρού επαγγελματικού χρόνου τον οποίο διαθέτει στην παρούσα φάση, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας, παρά το γεγονός πώς έχει δεχτεί προτάσεις και από την Ρόδο αλλά και από τον Διαγόρα.

Ο Θανάσης Συρμας βρίσκεται εκτός Ρόδου και η επιστροφή του στο νησί, θα δρομολογήσει εξελίξεις στην γενική αρχηγία της ομάδας της Κρεμαστής.

ΠΟΛΙΑΣ: «ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΟΜΑΛΑ»
Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, με το τεχνικό τημ του Φοίβου να είναι ικανοποιημένο από την προσπάθεια των παικτών, που κάνουν το πάν για να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα .

Ο κόουτς της ομάδας Μιχάλης Πολιάς αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας τόνισε χθες χαρακτηριστικά:

«Όλα κυλούν ομαλά και καλύτερα από ότι προσδοκούσαμε ενώ βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προπονήσεων και στο α΄στάδιο ακόμα της προετοιμασίας. Η ομάδα είχε μια εικόνα στο μάτς με τον Αστέρα στην Παστίδα και στην συνέχεια έδειξε να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Ρόδος. Τα περιθώρια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι είναι πάρα πολλά και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Στο μάτς με την Ρόδο βελτιωθήκαμε στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ήμασταν καλοί και στην τακτική αλλά και στην αγωνιστική πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε τώρα ένα ακόμα δυνατό τεστ κόντρα στον Κλεάνθη, που κι αυτός κυνηγάει το καλύτερο δυνατό φέτος, κι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι από το μάτς με την Ρόδο»

ΔΥΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Δυο είναι τα προβλήματα για τον Μιχάλη Πολιά σε ότι αφορά τις προπονήσεις που προηγήθηκαν και λίγο πριν το φιλικό με τον Κλεάνθη.

Ο Μάτσης δεν προπονείται ακόμα μιας και έχει υποστεί σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις βαρύ διάστρεμμα, ενώ ο Τάσος Φτάκλας εξακολουθεί σε ειδικό πρόγραμμα και δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.