Αύξηση περιπολιών και προσλήψεις προσωπικού για τη φύλαξη των  πάρκων και των παραλιών της Ρόδου

Την Παρασκευή  19 Αυγούστου ο δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κου Νίκου Θεοδωρίδη, στελεχών του δήμου και των επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, έδωσαν οδηγίες στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου για την αποκατάσταση  στο πάρκο στα «Πλατανάκια», που  κινδύνεψε να καταστραφεί από πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ένα δένδρο,  τις πρώτες πρωινές ώρες, από  Ρομά που έχουν εγκατασταθεί στο σημείο αυτό.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την αύξηση περιπολιών της Αστυνομίας στα πάρκα του Δήμου και  την απομάκρυνση των Ρομά από τις περιοχές αυτές.

 

 

Ταυτόχρονα δήλωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα «ο δήμος θα προσλάβει προσωπικό ασφαλείας  (Security),  που θα περιπολεί στα πάρκα και τις πολυσύχναστες παραλίες, ενώ με  εντολή του δημάρχου, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ρόδου  με τον εντεταλμένο σύμβουλο περιβάλλοντος κο Στέφανο Κυριαζή υπέβαλλαν μηνύσεις, κατά παντός υπευθύνου.      

 

 

 Ο κος Χατζηδιάκος , συνοδευόμενος από τον κο Θεοδωρίδη επισκέφτηκαν το χώρο στη περιοχή του καρνάγιου , προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών.

 

 

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του ο Δήμαρχος Ρόδου, επισκέφτηκε ακόμη το ΧΥΤΑ Ρόδου και το κτίριο που θα στεγαστεί το ΚΔΑΥ, ενώ συμμετείχε και στο έκτακτο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου  κου Μιχάλη Καφετζή.