Γεμάτη σκουπίδια και χόρτα  η παιδική χαρά στην Ηλιούπολη

Μια ακόμη απαράδεκτη παιδική χαρά βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, στην Κάτω Ηλιούπολη, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εντελώς αφημένη, γεμάτη χόρτα και σκουπίδια, αλλά και χωρίς... κούνιες, βρίσκεται η παιδική χαρά, σε μια γειτονιά γεμάτη παιδιά, γεγονός που καθιστά σχεδόν απαγορευτική την επίσκεψή τους στην παιδική χαρά.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και μέσω του facebook, ζητώντας από τους αρμόδιους να την ευπρεπίσουν, προκειμένου να μπορούν να παίζουν εκεί τα παιδιά τους.
Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση συμπολίτη μας, αναφέρεται το γεγονός ότι τα κλαδιά και τα στρώματα που βρίσκονται έξω από τον κάδο δεν έχουν συλλεχθεί εδώ και ένα μήνα, παρά το γεγονός οτι περνάει καθημερινά το απορριμματοφόρο που συλλέγει τα σκουπίδια.

 Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Ροδιακή", δείχνουν την παραμελημένη εικόνα, τόσο της παιδικής χαράς όσο και πέριξ αυτής.  Η απαράδεκτη αυτή εικόνα που αντικρίζει όποιος περάσει απο την εν λόγω παιδική χαρά, έρχεται να προστεθεί στην εικόνα πολλών κοινόχρηστων χώρων, παιδικών χαρών, χορταριασμένων πεζοδρομίων κ.α.