«Τρέχει» ο Αντίμαχος

Με επίπονη  προσπάθεια συνεχίζεται η προετοιμασία του Αντίμαχου ο οποίος θέλει και φέτος να δείξει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  πως στην περυσινή περίοδο δίκαια τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται ήρεμα στο γήπεδο της Αντιμάχειας  υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σταμάτη με τους «κόκκινους» της Κω μάλιστα να έχουν δώσει ένα μόνο φιλικό με αντίπαλο την Δόξα Καρδάμαινας

Ο κόουτς του Αντίμαχου πάντως δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα παρά μόνο να αντιμετωπίσει τις απουσίες παικτών εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων

-Ο Μπεκιρλάρι είναι αυτός που δεν μπορεί να ακολουθήσει μέχρι τώρα τις προπονήσεις της ομάδας εξαιτίας της δουλειάς του

-Ο Μιχαλάκης επέστρεψε  στο νησί και ενσωματώθηκε κανονικά  με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις προπονήσεις, ακολουθώντας τους κανονικούς ρυθμούς.  

Στο μεταξύ εκείνο συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και παιδιά από τους έφηβους που είναι οι Λευτέρης Κόκκαλης, Βασίλης Χατζησταμάτης και Δημήτρης Κικίρης.

Το κακό για την ομάδα της Αντιμάχειας είναι πώς δεν μπορεί να δώσει συχνά φιλικά παιχνίδια. Το προγραμματισμένο  τεστ με την Δόξα Καρδάμαινας που ήταν να γίνει χθες, για επαγγελματικούς λόγους των παικτών θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου.