Ένας φύλακας Άγγελος για τη Ρόδο

Την εστία της Ρόδου θα υπερασπίζεται ο Άγγελος Χειμωνέττος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για να αποδειχθεί πως στο ποδόσφαιρο ούτε η λέξη «ποτέ» πρέπει να χρησιμοποιείται, ούτε οι όποιες πικρίες διαρκούν για πάντα.

 Τα «ελάφια» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Κλεάνθη και προ ολίγων εβδομάδων, επιλέγοντας όμως την τελευταία στιγμή τον Τίμο Λουτριώτη, γεγονός που προκάλεσε τη δημόσια αντίδραση του πρώτου.

  Από χθες τα παραπάνω συνιστούν μία μακρινή και ανούσια ανάμνηση, με τη Ρόδο να ανακοινώνει και επίσημα την ένταξη του Άγγελου Χειμωνέττου στο ρόστερ της, κάνοντας λόγο για…αποκατάσταση της τάξης: 

  «Ο Α.Σ. Ρόδος, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Άγγελο Χειμωνέτο. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία».

  Ο Άγγελος Χειμωνέττος συμμετείχε στη χθεσινή διπλή προπόνηση των «ελαφιών» στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου (η πρωινή ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση), ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης δεν είχε στη διάθεσή του τους Ευτύχη Τζιβίλογλου και Στέφανο Νικήτα, οι οποίοι αισθάνοντας ενοχλήσεις και έκαναν φυσικοθεραπεία, καθώς και τον Δημήτρη Ατματσίδη, που δούλεψε ατομικά.  

 Σημειώνεται, πως στη χθεσινή προπόνηση της Ρόδου έλαβε μέρος ο ακραίος αμυντικός Τσαμπίκος Στάτης, ο οποίος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Άρη Αρχαγγέλου, για να μεταγραφεί στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Καλλονή.