Έλεγχος στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών Δωδεκανήσου και του ΚΤΕΟ

Κλιμάκιο του Τμήματος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Μπάρδου, πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα, επίσκεψη εργασίας  στο κτήριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου, καθώς και στο ΚΤΕΟ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια αποτύπωση των προβλημάτων των κτηριακών εγκαταστάσεων, προκειμένου να ακολουθήσει σύνταξη μελέτης για την αποκατάσταση τους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον  κ.  Παπαζαχαρίου Ζαχαρία ,Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και την κα Τέττη Μαίρη , Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

Σημειώνεται ότι για πολλά χρόνια δεν είχε γίνει ανάλογη παρέμβαση στις συγκεκριμένες κτηριακές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον λειτουργικές για τους εξυπηρετούμενους πολίτες , ούτε φιλικές προς τους εργαζόμενους. Δεδομένου ότι πρόκειται για υπηρεσίες που λόγω του αντικειμένου τους εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών, η περιφερειακή αρχή προχωρά στην αναβάθμιση τους, με σκοπό την βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς το κοινό.