Άγνωστοι ξηλώνουν καθημερινά προβολείς του Δήμου μας

Δεν προλαβαίνουν να μετρούν απώλειες τα συνεργεία του Δήμου της Ρόδου, αναφορικά με το ξήλωμα προβολέων και καλωδίων που γίνονται τις νυχτερινές και απογευματινές κυρίως ώρες.

Η κατάσταση , προβληματίζει έντονα πλέον, αφού τα κρούσματα αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες, ενώ όπως σημείωναν χθες στη ΡΟΔΙΑΚΗ στελέχη του Δήμου της Ρόδου, εκτός των άλλων, υπάρχει και ο κίνδυνος θανατηφόρου δυστυχήματος σε εκείνους που επιχειρούν να αφαιρέσουν τους προβολείς αυτούς και τα καλώδια.

Έτσι φωτίζονταν τη νύχτα οι φοίνικες του Μόντε Σμιθ.   Πριν οι γνωστοί άγνωστοι να... ξηλώσουν τους προβολείς.Έτσι φωτίζονταν τη νύχτα οι φοίνικες του Μόντε Σμιθ. Πριν οι γνωστοί άγνωστοι να... ξηλώσουν τους προβολείς.

Οι περιπτώσεις αυτές, αποτελούν καθημερινό σχεδόν φαινόμενο. Ακόμα και στις πιο κεντρικές περιοχές της Ρόδου, τα πάρκα και οι κοινόχρηστοι χώροι όπου υπάρχουν παρόμοιες εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού, λεηλατούνται από ομάδες αγνώστων.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάρχουν κλοπές και σε άλλες περιπτώσεις έχουν ζημιές και φθορές των εγκαταστάσεων.
Το βέβαιο είναι ότι ο πολίτης της Ρόδου καλείται να πληρώσει τα... σπασμένα, αφού οι ζημιές διαδέχονται η μία την άλλη.
 

Ότι απέμεινε στους φοίνικες του Μόντε Σμιθ. Το σημείο αυτό είχε καθαριστεί και φωτιστεί με υπέροχο τρόπο μόλις πριν μερικές εβδομάδες.Ότι απέμεινε στους φοίνικες του Μόντε Σμιθ. Το σημείο αυτό είχε καθαριστεί και φωτιστεί με υπέροχο τρόπο μόλις πριν μερικές εβδομάδες.