Δίλημμα μετά το «διαζύγιο» με Δαλκίδη

Δίλημμα μετά το  «διαζύγιο» με Δαλκίδη

Δίλημμα μετά το «διαζύγιο» με Δαλκίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Τη συνεργασία του με τον έμπειρο αμυντικό έλυσε χθες ο Κλεάνθης. Οι άνθρωποί του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσουν σε μεταγραφή, αν και χθες η φημολογία για ενδιαφέρον για τον Γιώργο Φωτεινή ήταν έντονη

Μία μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη έφερε η χθεσινή μέρα για τον Κλεάνθη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Χάρη Δαλκίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τους Παραδεισιώτες το προηγούμενο καλοκαίρι (είχε προηγηθεί το πέρασμά του από τη Ρόδο), κατέγραψε μία «γεμάτη» χρονιά και συμφώνησε να συνεχίσει, συμμετέχοντας στην προετοιμασία.

Παρότι δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες, είναι προφανές πως κάποια πράγματα στη σχέση των δύο πλευρών «στράβωσαν», με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο «διαζύγιο».

Οι άνθρωποι του Κλεάνθη δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα καλύψουν δια της μεταγραφικής οδού το κενό που δημιουργήθηκε στην άμυνα της ομάδας. Στην περίπτωση που η διοίκηση μπει στη διαδικασία, ένας από τους παίκτες που θα τους απασχολήσει δεν αποκλείεται να είναι ο Γιώργος Φωτεινής, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΕΡΑ. Μάλιστα, γύρω από το όνομά του είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία.

Τέλος, ένα εξαιρετικά χρήσιμο τεστ υψηλού βαθμού δυσκολίας δίνει σήμερα η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη, η οποία θα υποδεχθεί πλήρης, στις 6 το απόγευμα στο Παραδείσι, τον Ιάλυσο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”