Δίλημμα μετά το  «διαζύγιο» με Δαλκίδη

Μία μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη έφερε η χθεσινή μέρα για τον Κλεάνθη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Χάρη Δαλκίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τους Παραδεισιώτες το προηγούμενο καλοκαίρι (είχε προηγηθεί το πέρασμά του από τη Ρόδο), κατέγραψε μία «γεμάτη» χρονιά και συμφώνησε να συνεχίσει, συμμετέχοντας στην προετοιμασία.

Παρότι δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες, είναι προφανές πως κάποια πράγματα στη σχέση των δύο πλευρών «στράβωσαν», με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο «διαζύγιο».

Οι άνθρωποι του Κλεάνθη δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα καλύψουν δια της μεταγραφικής οδού το κενό που δημιουργήθηκε στην άμυνα της ομάδας. Στην περίπτωση που η διοίκηση μπει στη διαδικασία, ένας από τους παίκτες που θα τους απασχολήσει δεν αποκλείεται να είναι ο Γιώργος Φωτεινής, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΕΡΑ. Μάλιστα, γύρω από το όνομά του είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία.

Τέλος, ένα εξαιρετικά χρήσιμο τεστ υψηλού βαθμού δυσκολίας δίνει σήμερα η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη, η οποία θα υποδεχθεί πλήρης, στις 6 το απόγευμα στο Παραδείσι, τον Ιάλυσο.