Ξανά πρόεδρος ο Χαρτοφύλης

Μπορεί να παραιτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν αλλά ο προεδρικός θώκος στον Ιπποκράτη είναι κι επίσημα, από το βράδυ της Τρίτης, το πόστο του Στέφανου Χαρτοφύλη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με αντιπρόεδρο τον Ηλία Γερογιάννη και δύο (!) ταμίες, τους Γιώργο Λίτσιο και Φραγκούλη Μαούνη.

Αναλυτικά: «Την Τρίτη 23-8-2016 η νέα διοίκηση (όπως προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν μια ημέρα νωρίτερα) συνεδρίασε για να αναδείξει το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο ομόφωνα εγκρίθηκε από μέλη του ΔΣ:

Τακτικά μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαρτοφύλης Στέφανος

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γερογιάννης Ηλίας

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κιοσέογλου Χασάν

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παστρικού Ευγενία

ΤΑΜΙΕΣ: Λίτσιος Γιώργος και Μαούνης Φραγκούλης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Πλευράκης Μανώλης

Αναπληρωματικά μέλη:

Χλαπάνης Γιώργος (αναπληρωτής γενικός γραμματέας)

Χατζηδιαμαντής Νίκος (τμήμα χορηγιών)

Αλεξίου Γιώργος (υπεύθυνος αγώνων)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ:

Καλέργης Μανώλης (τμήμα χορηγιών και διαφήμισης)».

Το νέο Δ.Σ. εξέδωσε, επίσης, ανακοίνωση απευθύνοντας «ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να στηρίξουν ως χρηματοδότες τα τμήματα των εθνικών κατηγοριών προκειμένου η διοίκηση ν’ αποφασίσει έως το αργότερο 29-8-2016 ποιο τμήμα και σε ποιο πρωτάθλημα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να λάβει μέρος.

Επικοινωνία στο γραφείο του συλλόγου (Αρτεμισίας 32), στο τηλ.: 2242116345 ή στο fax: 2242116345 ή στο email: a.s.ippokratisbasket@gmail.com».

Εν ολίγοις, ο σύλλογος δεν έχει πάρει ακόμη αποφάσεις για το γυναικείο τμήμα αφού για το ανδρικό έχουν γίνει ήδη συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες τόσο όσον αφορά στον προπονητή (Μιχάλης Καπλανίδης) όσο και στο ρόστερ.