Στην ίδια σχολή εισάγονται δίδυμα αδέλφια από τη Ρόδο

Στην ίδια σχολή εισάγονται δίδυμα αδέλφια από τη Ρόδο

Στην ίδια σχολή εισάγονται δίδυμα αδέλφια από τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5723 ΦΟΡΕΣ

Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τα Χανιά

Την κοινή τους πορεία συνεχίζουν δίδυμα αδέλφια από τη Ρόδο, τα οποία επέλεξαν να φοιτήσουν στην ίδια σχολή!

Πρόκειται για την Αγγελική Πινήρου και τον αδελφό της Παναγιώτη του Βασιλείου και της Μαρίας από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), οι οποίοι στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις πέτυχαν πολύ καλές βαθμολογίες και επέλεξαν να δηλώσουν μαζί την σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στα Χανιά!

Τα δύο παιδιά που όλα τα προηγούμενα χρόνια φοιτούσαν στα ίδια σχολεία, αποφάσισαν συνειδητά και χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα – όπως δηλώνουν στη «Ροδιακή» να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία και στο Πανεπιστήμιο!

«Μας αρέσει και στους δύο η σχολή αυτή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε» δήλωσε η Αγγελική, ενώ και ο Παναγιώτης ερωτηθείς αν τον ενοχλεί που θα είναι και πάλι μαζί με την αδελφή του είπε πως «δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Ήταν επιλογή του»!

Τα δύο παιδιά κόπιασαν αρκετά για να πετύχουν το στόχο τους, όπως δήλωσαν, και η χρονιά που πέρασε ήταν αγχωτική αν και οι δύο είχαν κάνει από τα προηγούμενα χρόνια τον προγραμματισμό του χρόνου τους και έτσι όλα κύλησαν ευκολότερα. «Μόνο τον τελευταίο μήνα υπήρξε για εμάς λίγη περισσότερη πίεση» θα προσθέσει στην κουβέντα ο Παναγιώτης.

Αναφορικά με την σχολή η Αγγελική είπε πως ήταν η πρώτη της επιλογή πιθανώς επηρεασμένη από τη μητέρα της η οποία εργάζεται σε τεχνικό γραφείο, αλλά και από το γεγονός ότι από μικρή ηλικία τους άρεσε να ζωγραφίζουν. Ο Παναγιώτης από την πλευρά του είπε ότι πάντα το είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του καθώς θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερο ως αντικείμενο για αυτό και το επέλεξε. Ήταν και για αυτόν η σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών η πρώτη του επιλογή!

Τώρα και τα δύο αδέλφια ετοιμάζουν βαλίτσες για τα Χανιά προκειμένου να κάνουν όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας για την φοιτητική ζωή!

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών