Ήταν δύο θαυμάσιες βραδιές με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Sold out και οι δυο συναυλίες για το εκλεκτό ροδιακό κοινό, στο οποίο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων MandolinARTE πρόσφεραν στις 24 και 25 Αυγούστου μια πολύχρωμη παλέτα για να αλλάξει τα μουντά χρώματα της καθημερινότητας βάζοντας για δυο ώρες μπόλικο φως.  

Μια άλλη, εξαιρετική Άλκηστις, διαφορετική και απέχουσα από τις περίφημες ακροβασίες της επί σκηνής, επιβλήθηκε φωνητικά με την συνοδεία των μαντολίνων στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ερμηνεύοντας ξεχασμένες μπαλάντες από την δεκαετία του 60 και επιτυχίες της μέχρι και το 2004. Απολαύσαμε την Πρωτοψάλτη και τον Γιώργο Καραδήμο, μια σπουδαία φωνή που πρωτογνωρίσαμε στην ερμηνεία του «Με πνίγει τούτη η σιωπή» και που θα τον χαρούμε τις επόμενες δεκαετίες. Απολαύσαμε και τον συγκινητικό ήχο των Μαντολίνων και των λοιπών μουσικών οργάνων, των οποίων οι μουσικοί είχαν την ευγένεια αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους. Και χαρήκαμε που ξανασυναντήσαμε την υπεύθυνη διοργάνωσης του σχήματος την κ. Τώνια Δραγούνη.   

Ήταν μια πανάκριβη παραγωγή την οποία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη (μετά από τις 12 επιτυχημένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) επιθυμούσε διακαώς να κλείσει τον κύκλο της στη Ρόδο. Σε αυτό βοήθησε πολύ η  χαμηλή τιμή εισιτηρίου, αναντίστοιχη του βεληνεκούς της κ.Πρωτοψάλτη- δική της απόφαση- αλλά και το τεράστιο ρίσκο που αποφάσισε να πάρει η Εταιρεία Παραγωγής Art-tc-Live.

Ευχαριστούμε θερμότατα: τον ΔΟΠΑΡ [η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του], τα Εκπαιδευτήρια ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για την πολύτιμη συμβολή και χορηγία τους,  τα Pane di capo, τα Παραδοσιακά Αναψυκτικά Gia…giamas, τον δημοτικό Οργανισμό ΡΟΔΑ, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, την 4η Εφορία Βυζαντινών και Μεσαιωνικών Μνημείων, τους συνεργάτες στην επικοινωνία [ΠΑΛΜΟΣ 99.5-ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΡΟΔΙΑΚΗ-ΛΥΧΝΑΡΙ-RODOSEVENTS-TRANZISTORAKI-RODOSREPORT-VERENA-AEGEAN365.COM & IPORTA.GR], τους Υπεύθυνους Φύλαξης, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Μα κυρίως ευχαριστούμε  το πραγματικά εκλεκτό  κοινό, Ροδίους και τουρίστες, που τίμησαν με την παρουσία τους την σπουδαία ελληνίδα ερμηνεύτρια Άλκηστι Πρωτοψάλτη και την Ορχήστρα MandolinARTE.

Τέλος, υποκλινόμαστε βαθιά στην κα Πρωτοψάλτη και την MandolinARTE που μας έκαναν κοινωνούς σε μια θαυμάσια παραγωγή που θα θυμόμαστε για καιρό.

Σας χαρήκαμε που το χαρήκατε. Αυτή είναι η δική μας ικανοποίηση που για τρεις μήνες πήραμε το ρίσκο μιας δύσκολης, διήμερης διοργάνωσης που έτρεχε ώρες-ώρες σαν γάργαρο, δροσερό νεράκι, όπως είναι και παρουσία της Πρωτοψάλτη.  
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλό φθινόπωρο και πάντα καλοτυχία και υγεία.

Τζίνα Δαβιλά- Υπεύθυνη Συντονισμού-Διοργάνωσης στη Ρόδο για λογαριασμό της Art-TC-Live