Έδειξε σημάδια κόπωσης ο Φοίβος

Έδειξε σημάδια κόπωσης ο Φοίβος

Έδειξε σημάδια κόπωσης ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Πολιάς για φιλικό με Διαγόρα: «Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε….»

Η εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό του Σαββάτου ο Φοίβος απέναντι στο Διαγόρα, δεν ήταν αυτή που ήθελαν όλοι στην ομάδα της Κρεμαστής, αλλά ήταν απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται. Η κόπωση φάνηκε, αλλά παράλληλα και στιγμές τακτικής που μπορούν να «βλάψουν» τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Μιχάλης Πολιάς ερμηνεύοντας αυτή την εικόνα τόνισε:
«Ήταν ένα φιλικό με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτό το ματς είχαμε προβλήματα με παίκτες που έχουν ενοχλήσεις και δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως έπρεπε. Δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι καθώς δεν είχαμε διάρκεια καλής απόδοσης, εκτός από κάποια διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ξέρουμε σε ποιο επίπεδο είμαστε, αλλά και που πρέπει να εστιάσουμε από δω και πέρα και πιστεύω πώς θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με αφορμή την ολοκλήρωση της λειτουργίας στο στέκι της ομάδας κατά τον εορτασμό των ημερών της Παναγίας, η Διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο προς τον κόσμο και στο οποίο αναφέρει:

«Μετά το τέλος της λειτουργίας στο στέκι του Φοίβου Κρεμαστής, η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της Κρεμαστής γενικότερα, ο οποίος στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια από το ξεκίνημά της. Η συμμετοχή του παρά τις δυσκολίες των καιρών, ήταν συγκινητική. Ιδιαίτερα για την λειτουργικότητα στο στέκι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Πέτρο Ορφανίδη, γιατί η παρουσία του ήταν καταλυτική σε πολλές περιπτώσεις. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε, όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν να έρθει σε πέρας μια ακόμα περίοδος λειτουργίας στο στέκι μας.

Παράλληλα ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ξανά, πώς είναι σε εξέλιξη η διάθεση των διαρκείας της ομάδας αλλά και η λαχειαγορά της τηλεόρασης, της οποίας η κλήρωση θα λάβει χώρα σε ένα από τα τελευταία φιλικά της ομάδας.
Ο κόσμος του Φοίβου της Κρεμαστής συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου. Και πάλι τον ευχαριστούμε».

Είχαν και καλές στιγμές ο Νίκος Ορφανίδης και οι συμπαίκτες του  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΕίχαν και καλές στιγμές ο Νίκος Ορφανίδης και οι συμπαίκτες του ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.